Ny kollektion - ebbekids.se - barnkläder online

Nyheter - barnkläder hos ebbe

Välkommen - här har vi samlat våra alldeles färska barn- och babykläder, som just kommit in på lagret. 

 

Dante skepparkavaj - barnkläder online

Dagar vid havet - vågskvalp och barnskratt i skön harmoni

Ebbe och hans vänner står på strandkanten och kastar "macka". En efter en studsar stenarna fram på vattenytan. Skepparkavajen är öppen, mössan sitter på sned och det sprätter sand på de uppvikta jeansen. Livet är enkelt och det känns sådär härligt att våren äntligen är på väg.

Dante skepparkavaj - barnkläder online

Ocean

Bod

Darryl jacka - barnkläder online

Darla fuskpäls - barnkläder online

Fleece -Barnkläder online

Barnkläder online - ebbekids.se

Stickade barnkläder 

En del av hösten 2019's stickade program är tillverkad i en bomull/ull -mix som är både mjuk och skön. Inspirerad av Hemingways "Den gamle och havet" har vi valt det klassiska mönstret "Fair isle" som skapar en klassisk stil och passar både flickor som pojkar.

Barnkläder online - ebbekids.se

Barnkläder online - stickad tröja

Flicka i barnkläder online -  ebbekids

Mer hållbara barnkläder online

En stor del av nyheterna för hösten 2019 är gjorda i ekologisk bomull och de är producerade i GOTS-certifierade fabriker. Vi gör det vi kan och en viktig del i vårt arbete är inte bara att ta fram fina barnkläder utan även se till att de är tillverkade i hållbara kvaliteter och på ett, för miljön, hållbart sätt. 

My favorite flower collection

 

Pandora flickklänning

Scandinavian Simplicity

I designprocessen hämtar vi inspiration från den karga barrskogen och skogens porlande bäckarna till lövtäckta kullar och vidsträckta stränder. Överallt i vår närmiljö finns det detaljer att upptäcka som vävs in i kollektionerna och skapar den stilrena och enkla design som är vårt signum. Vi kallar det Scandinavian Simplicity.

Baby och ränder

Archie babybody

Klänning till storasyster

Amber blå klänning

Under augusti och september kommer vi kontinuerligt få in nya höst/vinterplagg på vårt lager - så håll ögonen öppna. Hitta reda nu dina favoriter i vår Lookbook.