Under årens lopp har vi ofta fått önskemål från er kunder om att göra kläder till vuxna. Vår hållbarhetssatsning med miljösmarta material och duktiga leverantörer har lett fram till plagg som håller en hög kvalitet – och det är klart att vi vill erbjuda er vuxna detta också.

Denna första "Limited Edition" kollektion består av våra bästsäljande, klassiska ebbeplagg - självklart hållbart tillverkade i ekologisk bomull. Du hittar bland annat stickade tröjor, sweatshirts, mössor och pikétröjor. Plaggen finns i storlekarna S-XL.
Redan nästa höst lanserar vi en damkollektion med sobra sweatplagg, stickade tröjor och mössor. Allt i ekologisk bomull förstås.Alla personerna på bilderna i detta nyhetsbrev är en del av ebbefamiljen på något sätt - allt från grundare till delägare, fotograf, söner och nära vänner. Tanken på att våra kläder kan bäras över generationer och få en lång livslängd då de kan ärvas mellan syskon och vänner inspirerar oss mycket i vår designprocess.

 

 

Vi har valt att kalla vårt nya segment "Casual Companions" och vi ser framemot att se många härliga generationsmatchningar mellan barn, föräldrar, mor- och farföräldrar framöver.

 

 

Se alla plagg ur kollektionen här!