ebbe's blogg

Totalt 10 poster
Sida 4 av 4
1 2 3 4

Kicka igång hösten med ebbe

Hösten närmar sig och våra barn är tillbaka i skolan och förskolan igen med allt vad det innebär i form av spänning inför att kanske ha börjat i en ny klass, introducerats för nya roliga ämnen eller träffat sina vänner efter ett härligt och långt sommarlov.

Att skolan är igång innebär en hel del planering för oss föräldrar samt mycket att tänka på. Vad ska du tänka på för att klä ditt barn på bäst sätt inför stundande höst och vinter?
Detta är inte alltid en enkel uppgift då barnen har växt och mycket av det som passade innan sommaren nu är för litet eller helt enkelt inte är passande för höstens väder och aktiviteter.

Vi på ebbe säljer baby- och barnkläder i storlekar från nyfödd upp till 12 år i miljömässigt hållbara material som är slitstarka och praktiska med en designmässig twist. För att underlätta för dig har vi gjort en enkel liten checklista som vi hoppas ska hjälpa dig när du ska uppdatera höstgarderoben. Låt oss kickstarta hösten!

Checklista inför hösten:

1. Varma kläder
När skolan har börjat närmar vi oss även hösten, vilket innebär att sommaren går mot sitt slut och kylan och de mysiga kläderna är ett faktum. Vi har en mängd olika typer av varma och funktionella plagg till barn. Bodys, finstickade tröjor, ullkappor, tjocktröjor, velourplagg och en massa mer! Här är ett litet utdrag av gosiga plagg: 
Sweatshirt med printPompomtröja mjuk ullStickad tröja till barn
Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

2. Användbara överdelar
Trots att sommaren är över blir en klassisk t-shirt, tröja eller skjorta aldrig fel. Vi har en uppsjö av olika coola mönster och tryck på våra t-shirts för barn som passar utmärkt under en tjockare tröja eller vinterjacka. Randigt, mönstrat, skjortor eller piké - långärmat eller kortärmat – du bestämmer.
Velour i blå färg till pojke och flicka

3. Fleecejacka
Våra klassiska fleeceplagg är en stor favorit hos våra kunder och även ett måste i garderoben när hösten närmar sig. Vi har allt från fleecejackor till fleeceoveraller som passar utmärkt under de milda höstdagarna men även under vinterjackan/overallen när kylan smyger sig på.
fleece overall till baby

Klicka här för att komma till vår fleecekollektion.

4. Vinterjacka
Inget dåligt väder med bra kläder! Att ha en gosig och varm jacka till era barn hängandes i kapprummet på skolan är ett måste. Vad passar inte bättre än quiltad vinterjacka eller en klassisk ullkappa som lyfter barnets outfit och som passar bra med en fleecetröja under för kallare dagar: Se våra jackor här...

5. Barnmössa
Glöm inte mössan till de små när de är utomhus och leker. Med våra klassiska barnmössor i olika färger och mönster kommer de hålla sig varma även de riktigt kalla dagarna. Våra mössor är tillverkade i allt från bomull till ull och finns i både finstickade varianter, trikå och ribbstickat just nu.
Barnmössa mönstradbarnMössa beige brun
Ta mig till mössorna här.

Vi värnar om våra kunder och även om miljön. Våra miljömässigt hållbara barnkläder är producerade med mycket omtanke och kärlek. Vår vision på ebbe är att kläderna lever vidare hos ett syskon, en vän eller skänks till välgörenhet när kläderna blivit för små. Kom ihåg att alla ordrar över 600 SEK innebär fri frakt. Anmäler du dig till vårt nyhetsbrev får du 10% rabatt på ditt första köp hos oss. Välkommen till ebbe!

Totalt 10 poster
Sida 4 av 4
1 2 3 4