ebbe's blogg

Totalt 12 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4
Clara
För att ständigt utvecklas och få bättre förståelse för vad våra kunder efterfrågar så samarbetar vi med ett gäng ambassadörsfamiljer som hjälper oss att testa och recensera våra kläder. Familjerna finns från norr till söder och har barn i varierande åldrar. I det här nyhetsbrevet vill vi gärna presentera familjen Törngren.
Clara
Som ett led i att ständigt utveckla varumärket ebbe och få feedback till vår designprocess så tar vi hjälp av ambassadörer som får testa våra kläder i syfte att kunna utvärdera dem. Vi har valt ut ett antal familjer från norr till söder med barn i olika åldrar som hjälper oss med detta viktigt arbete. Säg hej till familjen Vikström!
Clara
När vi designar våra barnkläder blir vi, inte helt sällan, inspirerade av just barnen. Barn ser möjligheter. Barn ser få hinder och klarar allt innan de provat. Så även denna höst med vår kollektion som vi kallar ”Ain’t no mountain high enough”. För vem är bättre på att se möjligheter snarare än hinder än just våra barn? De duckar inte för att försöka gör det som vi vuxna ibland har gett upp redan innan vi har testat en första gång.
Totalt 12 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4