ebbe's blogg

Totalt 72 poster
Sida 1 av 24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Vi är stolta över att nu lansera en helt ny höstkollektion med vardagsnära bekväma plagg såsom långärmade t-shirts, klänningar, bodystockings och pants. Allt tillverkat i en begränsad upplaga av högkvalitativ bomull med kemikaliefria tryck. Men det bästa med hela denna kollektion är inte bara de härliga motiven och de peppande citaten utan att alla plagg är uppsydda av tyg som annars hade riskerat att kasseras och inte komma till nytta och glädje. Vi kallar denna hållbarhetssatsning för ”Rescue Collection” och det handlar kort om att eliminera tygsvinn och värna om de människor som tillverkar kläderna.
Vems ansvar är det att skapa en mer miljömässigt hållbar värld? Det korta svaret är – alla vi tillsammans! Den lite längre versionen är att vi alla måste göra vad vi kan för att stödja de positiva åtgärder som företag och organisationer gör för att bidra till en grönare framtid. Varför? För att vi tillsammans kan vi förändra världen till det bättre. Läs våra tio bästa tips för att uppdatera höstgarderoben på ett så miljömässigt hållbart sätt som möjligt.
Vi vill i detta blogginlägg ta tillfället i akt att beskriva vad du får när du är kund hos oss. Bland mycket annat kan du räkna med miljömässigt hållbart tillverkade kläder, klassisk design, snabbar leveranser och personlig service Välkommen till ebbe!
Totalt 72 poster
Sida 1 av 24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11