Köp- och leveransvillkor

Det är enkelt och smidigt att handla hos ebbekids.se. När du gjort din beställning får du en orderbekräftelse via den e-postadress du angav när du la din order. Kontrollera alltid din orderbekräftelse och hör omgående av dig till kundtjänst om det är något du undrar över. Du når oss på info@ebbekids.se eller tfn: 040-15 79 79.

Betalning:

Alla priser som anges är inklusive moms. Ingen avgift tillkommer vid kortbetalning. Vi samarbetar med Klarna Checkout vilket gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla hos oss. Välj mellan faktura (14 dagar, 0 kr i avgift), kort, banköverföring eller delbetalning i din egen takt.

Fraktkostnad:

En fraktavgift på 39 SEK tillkommer på alla beställningar inom Sverige. Alla köp över 600 SEK är fraktfria inom Sverige.

Leverans:

Varorna sänds med PostNord och levereras hem i din brevlåda om försändelsen inte är för stor – då får du en avisering för uthämtning hos ditt närmaste ombud. Räkna med att det tar en till tre arbetsdagar innan du får hem din beställning.

Skydd av personuppgifter:

I samband med din registrering och beställning godkänner du enligt lag att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. www.ebbekids.se skyddar dina personuppgifter enligt PUL (Personuppgiftslagen).

Allmänt:

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.