Köp- och leveransvillkor

Det är enkelt och smidigt att handla hos ebbekids.se. När du gjort din beställning får du en orderbekräftelse via den e-postadress du angav när du la din order. Kontrollera alltid din orderbekräftelse och hör omgående av dig till kundtjänst om det är något du undrar över. Du når oss på info@ebbekids.se eller tfn: 040-15 79 79.

Betalning:

Alla priser som anges är inklusive moms. Ingen avgift tillkommer vid kortbetalning. Vi samarbetar med Klarna Checkout vilket gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla hos oss. Välj mellan faktura (14 dagar, 0 kr i avgift), kort, banköverföring eller delbetalning i din egen takt.

Fraktkostnad:

En fraktavgift på 59 SEK tillkommer på alla beställningar inom Sverige. Alla köp över 600 SEK är fraktfria inom Sverige.

För ej uthämtat paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig 99 kr för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Leverans:

Varorna sänds med PostNord eller DHL och levereras hem i din brevlåda dagen efter orderläggning (ej helger) om ordern läggs innan kl 12.00. Är försändelsen så stor att den inte går ner i brevlådan får du en sms-avisering för uthämtning hos ditt närmaste ombud.

Vid kampanjtillfälle kan trycket på orderläggning öka, det finns då en risk att det blir lite längre leveranstid än normalt. Vi gör dock allt vi kan för att din beställning ska levereras så fort som möjligt.

Skydd av personuppgifter:

Vi följer EU:s Dataskyddsförordning GDPR.I samband med din registrering och beställning godkänner du enligt lag att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Läs gärna mer om detta i vår "Integritetspolicy".

Allmänt:

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.