Hem » ARCHIVE SALE
ARCHIVE SALE

Barnkläder & Babykläder Archive SALE

Vi alla vet att barn växer så det knakar. Helt plötsligt är kläderna för korta i benen och ärmarna och ingenting passar längre. Vi fyller ständigt på med nya styles i vår archive sale så att du alltid kan hitta ekologiska och miljömässigt hållbara barn- och babykläder till riktigt bra reapriser. 

Skulle det mot förmodan inte bli rätt så har du alltid 30 dagars ångerrätt – gäller även nedsatta varor.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vad erbjuder ebbe i sin Outlet?

I vår Outlet har vi samlat barnkläder och babykläder från tidigare kollektioner till nedsatta priser. I Outleten för barnkläder finns allt från byxor, tröjor, bodystockings, klänningar, koftor, jackor och barnaccessoarer.Passa på att fynda den coola barnjackan eller barnklänningen du kikat ett tag.

Eller varför inte tänka framåt och köpa mössan som kommer vara perfekt till vinterhalvåret? Våra barn- och babykläder håller hög kvalitét och fungerar utmärkt i flera säsonger framåt. Välj mellan funktionella ytterplagg, svala sommarstyles, varma vinterfavoriter och allt däremellan i barn och baby storlekar. 

Kom ihåg att du har 14 dagars returrätt även på barnkläder köpta i Outleten till nedsatta priser.

Är du osäker på storleken?
Att handla våra hållbara och ekologiska barnkläder online på vår outlet sale till små och stora barn ska vara enkelt. Därför har vi på ebbe tagit fram en storleksguide som vi hoppas ska hjälpa er att handla rätt storlek. Smart- eller hur?

I storleksguiden ser du mått som midjevidd, bröstvidd, stussvidd, innerbenslängd och längd kopplat till barnets olika åldrar. Denna storleksguide hjälper till att hitta rätt till både små och stora barn när du beställer barnkläder och babykläder online hos oss. Du hittar även mått och riktlinjer att kunna köpa mössor och kepsar i rätt storlek till både baby och barn.