Hem » ACCESSOARER till barn - ebbe
ACCESSOARER till barn - ebbe

ACCESSOARER till barn - ebbe

Accessoarer till barn- & baby
Här hittar du alla kategorier av barnaccessoarer för både baby och barn. Du hittar barnens sommarfavoriter bland våra badkläder och badrockar - ett måste för en skön dag på stranden. Du hittar även olika modeller av mössor, i stickat eller tyg men även solhattarna för de där soliga dagarna.

Vilka barnaccessoarer har vi?
Vi på ebbe tar hänsyn till alla olika säsonger och har därmed utvecklat våra barn-& babykläder därefter. Vi har inte bara ekologiska hållbara barn och babykläder utan även accessoarer till barn. Allt från att skydda ditt barn från solens UV strålar via kepsar och solhattar till den bitande kylan under de kalla vintermånaderna via härliga och värmande mössor. Barn Accessoarerna till barn och baby är olika modeller av badrockar, mössor, UV badkläder, solhattar, barnkepsar, barnskor, filtar och väskor.

Har barnaccessoarerna någon funktionalitet?
Självklart har dem det. Våra accessoarer är inte bara sköna mot kroppen – de är också miljövänliga och gjorda av ekologiskt hållbart material. Våra UV badkläder har solskyddsfaktor 50 UPF+ som skyddar barnet under de varma sommardagarna när solen är som starkast. Matcha med en skyddande solhatt och en läcker badrock för den perfekta dagen på stranden. ebbes accessoarer är funktionellt anpassade så att man lätt kan ta av och på barnkläderna, samt är oömma för lek och stoj. Exempelvis har badrockarna för barn en luva och en dragkedja fram, solhattarna har lätta snörningar eller är längre i nacken för skydd mot sol och barn kepsarna har mjuk resår runt nacken för skönare användning. Här hittar du allt från mönstrade tyger såsom blommigt, prickigt, randigt osv. Strävan efter funktionella och mjuka barntyger som gynnar vår moder jord ligger oss varmt om hjärtat och därmed är våra barnkläder och barnaccessoarer tillverkade i material som exempelvis ekologisk bomull och återvunnen polyester. Genom att trycka på de olika barnstorlekarna filtrerar du sökningen så de blir lättare för dig att hitta rätt plagg i rätt storlek. Happy shopping!

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72