Hem » BABYKLÄDER - ebbe
BABYKLÄDER - ebbe

BABYKLÄDER - ebbe

Handla babykläder online hos oss

Vi har babykläder till flickor och pojkar från storlek 56 till 86. Här hittar du flera olika kategorier som du enkelt kan välja från när du handlar babykläder online såsom exempelvis bodystockings, klänningar, pants, zip jackor och overaller. En del styles finns även till större barn om du är intresserad av att syskonmatcha. 
Sortera på modell eller storlek som du är ute efter. Välkommen!

Vad har ebbe för babykläder online?

På ebbe erbjuder vi babykläder online med bra passform och funktionalitet från storlek 56 upp till 86 cl. Våra grundprinciper går ut på att producera hållbara miljövänliga barnkläder online med stor komfort och designmässig höjd. Vi har babykläder som går att använda var för sig eller som går att matcha till fina och sköna outfits. ebbes kollektioner är en variation mellan klassiska och mer modeinriktade plagg med stort fokus på miljömässig hållbarhet. Genom att sortera via barnstorlek och plagg du är ute efter kan du hitta olika fina babykläder till din lilla. Vi på ebbe uppdaterar ständigt vår onlineshop med nya babykläder och kollektioner som är designade med mycket kärlek och omsorg i vårt showroom i Malmö.

Vilka material använder vi för babykläderna?

Bebiskläderna är gjorda av material som är oömma och miljövänliga. Material som vi använder oss av är bland annat ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull och återvunnen polyester. Har du svårt att bestämma dig för vad du vill köpa? Eller vill du skicka en present till en nyfödd liten vän? Vi erbjuder presentkort som ni kan köpa, köp presenkort här. Våra presentkort på ebbe har inga slutdatum och går att fylla på med önskat pris.

Vad är hållbarhet för oss?

Genom att handla dina hållbara babykläder hos oss stödjer du inte bara ett hållbart svenskt baserat märke utan även för en grönare framtid. Hållbarhet brukar delas upp i tre olika aspekter; ekonomisk, social och miljömässig. Det handlar om att utplåna extrem fattigdom, värna jämställdhet och bekämpa orättvisor samt bidra till att påverka klimatförändringen i positiv riktning. Vi på ebbe har som vision att bli hundra procent miljömässigt hållbara inom en snar framtid. Vi är en bra bit på väg. Vi kan inte göra allt - men vi gör det vi kan. Du som konsument är en viktig del av vår hållbarhets resa. Hela produktionskedjan, från val av leverantörer till material och processer, genomsyras om vår strävan efter att erbjuda våra kunder ”Sustainable Casual Fashion”.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72