Hem » BABYKLÄDER
BABYKLÄDER

Handla babykläder online hos oss

Vi har babykläder till flickor och pojkar från storlek 56 till 86. Här hittar du flera olika kategorier som du enkelt kan välja från när du handlar bebiskläder online såsom babybodies, babyklänningar, byxor, mjuka sweatjackor, overaller och badkläder. En del av våra bebiskläder finns även till större barn om du är intresserad av att syskonmatcha.
Sortera på den modell eller storlek som du är ute efter. Välkommen!

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72


Vad har ebbe för babykläder online?

På ebbe erbjuder vi babykläder online med bra passform och funktionalitet från storlek 56 upp till 86 cl. Våra grundprinciper går ut på att producera hållbara miljövänliga barn- och babykläder online med stor komfort och designmässig höjd. Vi har bebiskläder som går att använda var för sig eller som går att matcha till fina och sköna outfits.
ebbes kollektioner är en variation mellan klassiska och mer modeinriktade plagg med stort fokus på miljömässig hållbarhet. Därför är all bomull som används i vår tillverkning idag ekologisk och polyestern återvunnen.
Genom att sortera på den barnstorlek och de plagg du är ute efter kan du hitta olika fina bebiskläder till den lilla. Vi på ebbe uppdaterar ständigt vår onlineshop med nya babykläder och kollektioner som är designade med mycket kärlek och omsorg i Malmö.


Vilka material använder vi till våra bebiskläder?

Det är viktigt att bebisens kläder inte sitter för hårt utan att barnet kan röra sig fritt och på så sätt hålla värmen enklare. Vi erbjuder bebiskläder som har en skön passform och är gjorda av material som är oömma och miljövänliga.
När vi tillverkar bebiskläder är det viktigt för oss att de sitter bekvämt på barnet och att de är tillverkade i material som sitter skönt på babyns hud. Material som vi använder oss av är bland annat ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull och återvunnen polyester.

Vi skapar personliga presentkort när du handlar bebiskläder

Har du svårt att bestämma dig för vad du vill köpa? Eller vill du skicka en present till en nyfödd liten vän? Passa på att köpa ett presentkort på valfritt belopp - maila oss på info@ebbekids.se så skapar vi ett fint och personligt presentkort till dig.


Vad är hållbarhet för oss?

Genom att handla dina miljömässigt hållbara babykläder hos oss stödjer du inte bara ett svenskbaserat varumärke utan slår även ett slag för en grönare framtid. Hållbarhet brukar delas upp i tre olika aspekter; ekonomisk, social och miljömässig. Det handlar om att utplåna extrem fattigdom, värna jämställdhet och bekämpa orättvisor samt bidra till att påverka klimatförändringen i positiv riktning. Vi på ebbe har som vision att bli hundra procent miljömässigt hållbara inom en snar framtid. Vi är en bra bit på väg. Vi kan inte göra allt - men vi gör det vi kan. Du som konsument är en viktig del av vår hållbarhets resa.
Hela produktionskedjan, från val av leverantörer till material och processer, genomsyras om vår strävan efter att erbjuda våra kunder ”Sustainable Casual Fashion”.