Hem » BARN » YTTERKLÄDER BARN
YTTERKLÄDER BARN

Ytterkläder till barn

Här hittar du alla våra ytterkläder till barn. Ytterplagg och fleece är viktiga grundpelare i kollektionerna som du enkelt kan kombinera med våra accessoarer. Bland våra ytterkläder till barn hittar du barnjackor i fleece men även varmare och vadderad barnjackor och västar till barn. Köp ytterkläder till barn som håller länge och som kan ärvas mellan syskon och vänner. Färger och mönster är alltid sobra och minimalistiska och inspirerade av den svenska naturen - vi kallar det Scandinavian Simplicity.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Letar du efter ytterkläder till flicka eller pojke?

Då har du hamnat helt rätt. ebbe säljer härliga, slitstarka och varma ytterkläder såsom jackor och overaller till både flickor och pojkar i storlekar från nyfödd upp till 12 år (56-164 cl)

Varje säsong presenterar vi varma och funktionella jackor och overaller med den där designmässiga twisten som kännetecknar ebbe. Ytterplagg och fleece är viktiga grundpelare i våra kollektioner som du enkelt kan kombinera med våra läckra mössor som du hittar under fliken accessoarer. Våra ytterplagg till barn och baby håller länge både funktionsmässigt och även i sitt designspråk och kan med fördel ärvas mellan syskon. 

”Lager-på- lager” med ebbe

Att jobba med ”lager- på lager” principen är alltid en god idé. Matcha favoritjackan eller overallen med en mjuk, värmande fleecejacka eller fleeceoverall under för de riktigt kalla dagarna. I övergångsperioder mellan vinter och vår eller sommar och höst fungerar fleeceplaggen utmärkt utan komplettering av tjockare jacka eller overall.

Gillar du den klassiska ”looken”? Spana då in våra underbara skepparkavajer och kappor till barn.

Vad betyder Bionic-finish eco?

BIONIC-FINISH®ECO är ett miljövänligare alternativ till vattenavstötande impregnering på ytterplagg. BIONIC-FINISH®ECO är en alternativ teknik som är helt fri från flourkarboner, formaldehyd och paraffin.