Hem » BABY » YTTERKLÄDER BABY

Ytterkläder till baby

Overaller i olika tjocklekar och material till babyn. Overallen är bebisens eller kanske snarare, förälderns, bästa vän under höst- och vinterhalvåret. Här hittar du våra overaller i fleece samt våra varmare vadderade babyoveraller.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vilka ytterkläder ska jag köpa till baby?

Overallen är bebisens eller kanske snarare, förälderns, bästa vän under höst- och vinterhalvåret. Här hittar du våra overaller i fleece samt våra varmare vadderade babyoveraller.

Vi har komfortabla, vadderade babyoveraller i olika mönster och storlekar till baby. Våra babyoveraller är designade med två dragkedjor framtill som underlättar påklädningen för er som förälder. Våra quiltade babyoveraller är impregnerade med BIONIC-FINISH®ECO.

Fleeceoverall

Ebbes populära fleecejacka är en riktig klassiker och sjävklart ska även dom minsta barnen ha det bästa! Vår fleeceoverall är en favorit hos småbarnföräldrar av flera anledningar. Att den kan användas under hela året, har en bekväm passform, har en dragkedja som förenklar på- och avklädning, vikbara fickor i ben- och ärmslut och är tillverkad i återvunnen polyester är bara några av anledningarna. Hitta din nya favorit här

Vadderade Babyoveraller

Vi har komfortabla, vadderade babyoveraller i olika mönster och storlekar till baby. Våra babyoveraller är designade med två dragkedjor framtill som underlättar på- och avklädningen för er som förälder. Våra quiltade babyoveraller är impregnerade med BIONIC-FINISH®ECO. Här kan de se alla våra vadderade babyoveraller och läsa mer om dem.

Vad betyder Bionic-finish eco?

BIONIC-FINISH®ECO är ett miljövänligare alternativ till vattenavstötande impregnering på ytterplagg. BIONIC-FINISH®ECO är en alternativ teknik som är helt fri från flourkarboner, formaldehyd och paraffin.