Hem » YTTERKLÄDER till barn
YTTERKLÄDER till barn

YTTERKLÄDER till barn

Ytterkläder till barn & baby

Här hittar du alla våra ytterkläder till barn och baby. Ytterplagg och fleece är viktiga grundpelare i kollektionerna som du enkelt kan kombinera med våra läckra accessoarer. Ni hittar barnjackor och babyoveraller i fleece men även varmare och vadderad barnjackor och overaller till baby. 

Köp ytterkläder till barn och baby som håller länge och som kan ärvas mellan syskonen. Färger och mönster är alltid sobra och minimalistiska och inspirerade av den svenska naturen.

Vi kallar det Scandinavian Simplicity.

Letar du efter ytterkläder till flicka och pojke?
Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på ebbe säljer vi härliga, slitstarka och varma ytterkläder såsom jackor och overaller till både flickor och pojkar i storlekar från nyfödd upp till 12 år.

Varje säsong presenterar vi varma och funktionella jackor och overaller med den där designmässiga twisten som kännetecknar ebbe. Ytterplagg och fleece är viktiga grundpelare i våra kollektioner som du enkelt kan kombinera med våra läckra mössor som du hittar under fliken accessoarer. Våra ytterplagg till barn och baby håller länge både funktionsmässigt och även i sitt designspråk och kan med fördel ärvas mellan syskon. Färger och mönster är alltid sobra och minimalistiska och inspirerade av den svenska naturen. Vi kallar det Scandinavian Simplicity.

”Lager-på- lager” med ebbe
Att jobba med ”lager- på lager” principen är alltid en god idé. Matcha favoritjackan eller overallen med en mjuk, värmande fleecejacka eller fleeceoverall under för det riktigt kalla dagarna. I övergångsperioder mellan vinter och vår eller sommar och höst fungerar fleeceplaggen utmärkt utan komplettering av tjockare jacka eller overall.

Gillar du den klassiska ”looken”? Spana in våra underbara skepparkavajer och kappor

Har ni ytterkläder till baby?
Overallen är bebisens eller kanske snarare, förälderns, bästa vän under höst- och vinterhalvåret. Här hittar du våra overaller i fleece samt våra varmare vadderade babyoveraller.

Vi har komfortabla, vadderade babyoveraller i olika mönster och storlekar till baby. Våra babyoveraller är designade med två dragkedjor framtill som underlättar påklädningen för er som förälder. Våra quiltade babyoveraller är impregnerade med BIONIC-FINISH®ECO.

Vad betyder Bionic-finish eco?
BIONIC-FINISH®ECO är ett miljövänligare alternativ till vattenavstötande impregnering på ytterplagg. BIONIC-FINISH®ECO är en alternativ teknik som är helt fri från flourkarboner, formaldehyd och paraffin.

 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72