Hem » VUXEN

VUXEN

NYHET! Vi är stolta att lansera ett helt nytt sortiment av kläder till vuxna. Vi har under en lång tid fått önskemål av er kunder att erbjuda våra styles även i vuxenstorlekar och nu är de här.
Här nedan hittar du några av våra bästsäljande, klassiska ebbeplagg till vuxen - självklart hållbart tillverkade i 100% ekologisk bomull.

Vilka kläder erbjuder vi till vuxna?

Idag erbjuder vi ett mindre sortiment av väl utvalda tröjor och accessoarer till herr. I sortimentet av herrtröjor och accessoarer finns pikétröjor, stickade tröjor och våra populära stickade mössor. Herrtröjorna kommer i storlekarna S-XL och mössorna i storlek 1-4 (där storlek 3-4 är vuxenstorlekar). 
Vi vet att det finns önskemål på en kollektion även till dam och vi är glada över att redan nu kunna avslöja att det till nästa höst kommer lanseras en mindre damkollektion med sobra sweatplagg, stickade tröjor och mössor. Allt i ekologisk bomull förstås.

Limited edition - Kläderna kommer i en begränsad upplaga.

Välkommen till ett helt nytt segment på ebbe - vi ser fram emot att se många härliga matchningar mellan barn & vuxna i framtiden!

Läs mer
Produkter
12 36 72