Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Tröja, T-shirt & Topp Barn

Tröjor, T-shirts & toppar till barn

Världens bästa plagg sa någon och designade t-shirten. Här hittar du alla våra tröjor, t-shirts och toppar- plagg som du inte kan ha för många av och som har en självklar plats i varje garderob - för liten som stor, gammal som ung. T-shirts kan bäras på egen hand under sommaren eller under en långärmad tröja på hösten och vintern. Hos oss kan du välja mellan enfärgat och mönstrat till barn. Du hittar även klassiska kortärmade pikétröjor till barn här.

Gillar du frotté? Spana då in vår fina tröjor i ekologisk bomull och återvunnen polyester som finns flera olika läckra färger. Oavsett om du väjer en klassisk t-shirt, piké eller frottétröja så är de alla tillverkade miljömässigt hållbart i ekologisk bomull.

Tre goda skäl till varför du ska välja t-shirts, tröjor och toppar i ekologisk bomull

Ekologisk bomull är bättre för miljön

Ekologisk bomull odlas utan några kemiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Ekologisk bomull kräver också mycket mindre vatten än konventionellt odlad bomull och i produktionsprocessen finns det stränga regler för avloppsvatten, färg- och kemikalieanvändning.

Ekologisk bomull är bättre för jordbruksarbetare och textilarbetare

Ekologisk bomull är bättre för alla som jobbar med bomullsplantagen, då de inte blir utsatta för kemikalier och bekämpningsmedel som kan vara skadliga för hälsan. Eftersom farliga kemikalier är förbjudna i alla led av produktionsprocessen är ekologisk bomull också bättre för textilarbetarna.

Ekologisk bomull känns kanske bättre för dig?

Väljer du att köpa kläder tillverkade av ekologisk bomull så kan du vara säker på att kläderna inte gjorts på bekostnad av andra eller varit till skada för människor, djur eller miljö. Ett skäl så gott som något!

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

T-shirt till barn i ekologisk bomull

Vi erbjuder mjuka och sköna t-shirts i högsta kvalitet till små och stora barn. I vårt breda utbud av t-shirts till barn varieras det klassiska plagget med uppvikta ärmar, sömmar i halsringning och olika färger eller tryck. ebbes t-shirts är tillverkade av ekologisk bomull som sitter skönt mot barnets hud och är snällt mot miljön. Kvalitén på våra t-shirts bidrar till att passformen bibehålls länge och tröjan tål att bäras, slitas, älskas och ärvas. 

Matcha t-shirten för en snygg outfit

En välsittande och stilren t-shirt passar perfekt till favoritjeansen och ett par sneakers för en avslappnad men snygg look. För ett mer dressat intryck matchas t-shirten snyggt till ett par chinos - en väldigt snygg outfit under sommaren som passar barn och vuxna i alla åldrar.