Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Toppar & Tröjor

Toppar & tröjor till barn

Tröjor och toppar i olika färger och modeller till barn. Här finns en favorit för alla - långärmade t-shirts, pikétröjor, tunikor, toppar med volanger, farfarströjor och mycket mer. Vi tillverkar alla våra barnkläder med barnen och miljön i åtanke - därför tilverkas våra toppar och tröjor till barn i hög kvalitét av hållbara material.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Tröja till barn

Handla långärmade och kortärmade tröjor och toppar till barn i storlek 92-164 cl. Våra långärmade tröjor är en stor favorit tack vare den mjuka bomullen och sköna passformen. Tröjorna kommer i flera olika färger och tryck för att alla ska hitta sin favorit. 
I vårt breda sortiment av långärmade tröjor till barn hittar du pikétröjor, trikåtröjor, farfarströjor med fina knappdetaljer och ribbstickade tunikor.  Våra barntröjor är hållbart tillverkade i ekologisk bomull och återvunnen polyester och är gjorda för att hålla länge. Barntröjorna från ebbe är tillverkade i bästa kvalitet så låt tröjan från ebbe vårdas, bäras, ärvas och skänkas - det tåler den!

Pikétröja till barn

Ordet piké kommer från franskans pique (som betyder stickat). Pikétröjor liknar vanliga tröjor men är sydda i ett kraftigare, stickat, tyg och pryds ofta av en krage och knappsprund fram. När pikétröjan togs fram under 1920-talet för att göra det mer bekvämt för tennisspelarna designades kragen på tröjan för att skydda spelarna från solen och knappsprunden var en smidigare variant än den helknäppta skjortan som de tidigare spelat i. I tennissammanhang bärs pikén oftast i vitt men har blivit ett klassiskt inslag i de flestas garderob och bärs idag i mängder av olika färger vid både vardagliga och festliga händelser. 
Hos ebbe hittar du pikétröjor i flera olika färger med härliga mönster. Pikétröjan matchas snyggt med ett par jeans, chinos, shorts eller sweatpants för en trendig look. Vi erbjuder både långärmade pikétröjor till barn och kortärmade pikétröjor till barn. Vi på ebbe tycker att pikétröjan är ett fantastiskt plagg som har en hållbar plats i barnens garderob med sin tidlösa design och kraftiga kvalitet går den aldrig ur tiden och kan användas och älskas av många.