Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » T-shirts & Linnen

T-shirts med kort ärm till barn

Världens bästa plagg sa någon och designade t-shirten. Här hittar du alla våra t-shirts med kort ärm till barn. T-shirts till barn kan man inte ha för många av och den har en självklar plats i varje garderob - liten som stor, gammal som ung. T-shirten kan bäras på egen hand under sommaren eller under en långärmad tröja på hösten och vintern. Hos oss kan du välja mellan enfärgade och mönstrade t-shirts till barn. Du hittar även linnen och kortärmade pikétröjor till barn här.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

T-shirt till barn i ekologisk bomull

Vi erbjuder mjuka och sköna t-shirts i högsta kvalitet till små och stora barn. I vårt breda utbud av t-shirts till barn varieras det klassiska plagget med uppvikta ärmar, sömmar i halsringning och olika färger eller tryck. ebbes t-shirts är tillverkade av ekologisk bomull som sitter skönt mot barnets hud och är snällt mot miljön. Kvalitén på våra t-shirts bidrar till att passformen bibehålls länge och tröjan tål att bäras, slitas, älskas och ärvas. 

Matcha t-shirten för en snygg outfit

En välsittande och stilren t-shirt passar perfekt till favoritjeansen och ett par sneakers för en avslappnad men snygg look. För ett mer dressat intryck matchas t-shirten snyggt till ett par chinos - en väldigt snygg outfit under sommaren som passar barn och vuxna i alla åldrar. 

Linne till barn

Här hittar du även linne till barn i olika färger och storlekar. Linnet är ett perfekt plagg att ha på sig under den varma sommaren och matchas snyggt till ett par shorts. Ett trikålinne till barn kan även vara skönt att ha under en skjorta, blus eller klänning som underplagg.