Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Sweatshirt & Hoodie barn

Sweatshirts & Hoodies till barn

Här hittar du sweatshirts och hoodies med och utan dragkedja till barn för alla tillfällen. Välj mellan olika färger och prints och matcha med chinos, jeans eller mysbyxor i samma material.

Våra sweatshirts och hoodies till barn är garanterat mjuka och sköna och tillverkas hållbart i ekologisk bomull.  Sweatshirten och hoodien är dessutom ett perfekt plagg för syskonmatchning då den älskas av både stora och små barn.

Du har väl inte missat att vi även erbjuder sweatshirts och hoodies till vuxna i vår kollektion som vi kallar Casual Companions?  

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Sweatshirt till barn

Sweatshirten uppkom först som ett träningsplagg - men bärs idag i de flesta sammanhang och passar lika bra till ett par jeans eller sweatpants som ovanpå en skjorta. Den typiska sweatshiten är sydd i mjukaste bomullstrikå och har en rundad hals. Plagget har klassiskt tillverkats i grått eller blått men säljs idag i alla möjliga färger och plagget älskas av både barn och vuxna. Hos ebbe hittar du sweatshirts till barn i mjuk kvalitet som tillverkats av ekologisk bomull och återvunnen polyester i många olika färger och mönster. 

Hoodies till barn

En älskad hoodie blir snabbt en favorit. Hoodien har blivit en stor favorit bland både barn och vuxna och vi förstår varför. Hoodien är inte bara otroligt bekväm att bära - den är i sin snygga och bekväma modell även tidlös och går aldrig ur stil. En hoodie till barn i bra kvalitet tåls att älskas länge och när barnet växt ur den kan den älskas av nya barn. Vi tror på att använda miljömässigt hållbara material när vi tillverkar våra kläder, därför tillverkar vi våra hoodies till barn i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Men vi tror också på en hållbar framtid där kläder får en längre livslängd och vi lär oss ta hand om våra kläder på bästa sätt. När du handlar barnkläder från ebbe handlar du barnkläder som tåls att älskas, bäras, slitas och ärvas.