Hem » BARN » NEDERDELAR BARN » Sweatpants barn

Sweatpants & mjukisbyxor till barn

Sweatpants och mjukisbyxor till barn i vår skönaste kvalitet i stilrena modeller. Våra sweatpants finns i en mängd olika färger och modeller har en borstad mjuk insida och vi tillverkar dem hållbart i ekologisk bomull och återvunnen polyester.  Matcha gärna med våra sweatshirts, t-shirts & tröjor. 

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Mjukisbyxa eller sweatpants?

Alla barn gillar inte kläder som sitter åt och vissa barn kan vara väldigt känsliga för vad de klär på sig. Ett par mjukisbyxor är ett alternativ som oftast är väldigt omtyckta av de flesta barn. Att ett par sweatpants dessutom kan vara väldigt snyggt är ett plus. Idag är sweatpants eller mjukisbyxor ett populärt plagg som bärs av både små och stora barn och även vuxna i vid många olika tillfällen. Byxan har slutat vara en "hemmabyxa" och är idag en favorit att bära både i skolan och på fritiden. 

ebbe erbjuder sweatpants till barn i slitstark kvalitet tillverkade i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Våra sweatpants kommer i olika färger och modeller, sitter skönt mot huden med borstad insida och har en bred mudd med dragsko i midjan.

Letar du efter ett par stilrena mjukisbyxor till barn?

ebbes sweatpants eller mjukisbyxor passar lika bra för mys hemma som kompishäng, en skoldag eller ute på andra äventyr.