Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Stickat Barn

Stickade tröjor & koftor till barn 

Här hittar du våra mjuka stickade tröjor i bomull och ull till barn. Du hittar stickade tröjor, koftor och mössor till barn i olika färger och mönster hållbart tillverkade av ekologisk bomull. Vi har tunnare stickade tröjor i bomull till vår- och sommarsäsongen och lite varmare stickade tröjor till barn i blandningar med ett mjukt ullgarn till höst- och vintersäsongen.
Ullen vi använder i våra plagg är fri från mulesing - vad detta innebär kan du läsa mer om vår sida om material.

 

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Stickad tröja till barn med miljön i fokus

På ebbe tillverkar vi stickade tröjor till barn med både barnet och miljön i fokus. Våra tröjor är stickade i 100% ekologisk bomull vilket känns skönt mot huden då dom varken kliar eller sticks samtidigt som det är bra för miljön. Våra stickade tröjor till barn bärs under regninga sommardagar eller sena sommarkvällar. Inne i husen eller ute på kusten. Tröjorna tåls att bäras mycket, och är slittåliga för små lekkamrater och barn som utforskar världen. På vintern värmer våra stickade tröjor skönt utan att bli för varma under jackan eller börja klia mot huden, det gör tröjorna till perfekta vardags- och festplagg. Våra stickade barntröjor passar alla säsonger och går aldrig ur tiden. 

Vilka stickade plagg erbjuder vi till barn?

Handla finstickade, kabestickade och mönsterstickade tröjor till barn från ebbe. Vi erbjuder stilrena plagg som håller länge och kan ärvas mellan syskon, vänner och bekanta. Vi erbjuder även stickade accessoarer som mössor i olika modeller till både små och stora barn. Letar du efter en klassisk stickad mössmödell eller söker du en lite coolare sotarmössa? Våra populära mössor höjer stilen och sitter skönt och bekvämt utan att börja klia när den värmer. Våra stickade mössor är även dem självklart tillverkade av 100% ekologisk bomull.