Hem » Vårnyheter

Möt våren med ebbe

Just när vår klorofyllabstinens är som störst knackar snart våren på dörren och bjuder oss på ljus och värme. Med skirande grönska i sikte välkomnar vi våren och sommarens kollektion från ebbe. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.

Först ut är våra populära badrockar i flera nya färger. Badrocken som finns i storlekar till bebisar, barn och vuxna passar lika bra på stranden en solig sommardag som hemma efter badet, på morgonen, eller vid kvällsmyset.

Vi välkomnar även våren med en ny kollektion med vårt maritima och fantasifulla print som vi kallar The Skipper Crew. Här hittar du lekfulla karaktärer hämtade från de sju haven – alla med sin egen historia att berätta.

Lär känna ständigt sjösjuke Stig, hemlighetsfulle Louie, Fritjof Piraten och alla de andra sjömännen som är ombord på vår fiskeskuta. I kollektionen hittar du flera olika styles till både baby, barn och vuxen. Välj mellan en sportig hoodie i längre modell, sweat pants, zipjackor, sweatshirts, bodystocking och en fin poncho.

Som alltid är våra kollektioner designade i klassiska modeller, som håller över tid, i miljömässigt uthålliga material som exempelvis GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester.

Under de närmaste månaderna fyller vi kontinuerligt på med nyheter - så håll utkik!

 

Läs mer