Hem » SS23

Sommar med ebbe

Tänk att sommaren är här med allt vad innebär- långa dagar på stranden, sommarlov och semester. För att riktigt maxa känslan passar vi på att erbjuda er en kollektion som doftar sol och salta hav. Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör.

Har du sett våra badrockar i flera nya färger? Badrocken som finns i storlekar till bebisar, barn och vuxna passar lika bra på stranden en solig sommardag som hemma efter badet, på morgonen, eller vid kvällsmyset.

Här hittar du även The Skipper Crew med lekfulla karaktärer hämtade från de sju haven – alla med sin egen historia att berätta.

Lär känna ständigt sjösjuke Stig, hemlighetsfulle Louie, Fritjof Piraten och alla de andra sjömännen som är ombord på vår fiskeskuta. I kollektionen hittar du flera olika styles till både baby, barn och vuxen. Välj mellan en sportig hoodie i längre modell, sweat pants, zipjackor, sweatshirts, bodystocking och en fin poncho.

Och så har vi vår randiga kollektion - en klassisker som aldrig går ur tiden. Välj mellan klänningar. t-shirts, toppar, filtar, bodystockings och shorts.

Som alltid är våra kollektioner designade i klassiska modeller, som håller över tid, i miljömässigt uthålliga material som exempelvis GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester.

Under de närmaste månaderna fyller vi kontinuerligt på med nyheter - så håll utkik!

 

Läs mer