Hem » Sommarkollektion 2020
Sommarkollektion 2020

Sommarkollektion 2020

Sommarkollektionen från ebbe inspireras av långa dagar på stranden och bad i kristallklart vatten. Sommaräventyren går över stock och sten, förbi blomstrande sommarängar och långt in i den skuggiga och svala skogen. 

 

Vad erbjuder vi för barnkläder på ebbe?
ebbe erbjuder allt från baby kläder för nyfödda till sköna och hållbara barnkläder upp till tolv år (strl 56-164 cl).
Vi har miljömässigt hållbara barn- och babykläder i form av badrockar, chinos, barnshorts, t-shirts, pikétröjor och klänningar i olika färger och mönster. Nytt för i år är att hela vårt stickade program är tillverkat av ekologisk bomull. Här på ebbe hittar ni nya modeller men även klassiska favoriter. Du hittar allt du behöver hos oss online till dina barn för säsongens alla äventyr. Våra barnkläder från ebbe är tillverkade med stor omsorg där miljömässig hållbarhet står i fokus kryddat med ett stort mått av kärlek till det skandinaviska landskapet. Allt designarbete och concept framtagande sker i vårt ljusa och luftiga showroom i Malmö där det idag jobbar sex personer med allt från marknadsföring till PR, ekonomi, e-commerce och pack och plock.

Vad använder vi för material på våra barnkläder?
Vi på ebbe strävar alltid efter att tillverka våra barn- och babykläder av miljömässigt smarta material såsom exempelvis återvunnen polyester, bambu, lyocell och ekologisk bomull. Arbetet kring ekologi och mer hållbara material i kollektionen är under ständig utveckling. Vi arbetar dagligen för att göra våra kollektioner allt mer hållbara och för framtiden strävar vi alltid efter att välja ekologisk bomull där det är möjligt.
Det är tack vare ert engagemang och stöttning som vårt arbete är möjligt. Vi ser långsiktigt och ödmjukt på den miljösituationen som finns i världen och letar med ljus och lykta efter samarbeten som kan ta oss till nya hållbara nivåer. Låter detta intressant så kan ni läsa vidare om hur vi arbetar med en hållbar produktion. Se hela vårt ekologiska sortiment. Våra miljömässigt hållbara barnkläder är framtagna och designade i Malmö.

Hur sköter jag mina barnkläder från ebbe så att de håller längre?
Du kan förlänga livslängden på barn och babykläderna från ebbe genom att följa våra skötselråd för varje enskilt plagg. Vi på ebbe strävar efter en miljömässigt hållbar utveckling och en framtid där miljön är i fokus.

Ett bra sätt att skona miljön är att undvika sköljmedel vid tvätt samt att undvika torktumling och istället torka barnkläderna genom att hänga upp dem. Torktumling och användning av sköljmedel är stora miljöbovar som förkortar plaggets livslängd.

Använd gärna en tvättpåse för att skydda våra hållbara barnkläderna från andra kläder med kardborreband eller vassa detaljer när det skall tvättas för att undvika defekter. Tvätta dina barn och babykläder från ebbe i max 40 grader om inget annat anges i tvättrådet på respektive plagg.

Hur ska jag veta vilken klädstorlek mitt barn har?
Att handla hållbara och ekologiska barnkläder online till sina små och stora barn är inte alltid en lätt uppgift. Därför har vi på ebbe gjort det lättare för er genom att ta fram en storleksguide för att vägleda er att hitta rätt storlek till ert barn. Smart - eller hur?

I storleksguiden ser du mått som midjevidd, bröstvidd, stussvidd, innerbenslängd och längd kopplat till barnets olika åldrar. Denna storleksguide hjälper till att hitta rätt till både små och stora barn. Du hittar även mått och riktlinjer att kunna köpa mössor och kepsar i rätt storlek till både baby och barn. Skulle det mot förmodan inte bli rätt så har vi alltid 14 dagars ångerrätt på våra ekologiskt hållbara barn och babykläder – gäller även nedsatta varor.

Läs mer