Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Skjorta & Blus Barn

Skjortor & blusar till barn

Här hittar du skjortor & blusar till barn i flera olika färger, i klassiska stilar. Skjortan är ett älskat plagg av många som passar lika bra till ett par dressade chinos eller till dom slitna favoritjeansen. Det blir helt enkelt rätt varje gång! Hos oss på ebbe har skjortan alltid varit en viktig del i varje kollektion och är självklart ett att våra signaturplagg. Våra skjortor är hållbart tillverkade i 100% ekologisk bomull. 

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Oxfordskjorta till barn

Vad är det som kännertecknar en oxfordskjorta? Främst är det hur tyget är vävt, en något grovare struktur. Men trots det är tyget otroligt mjukt och följsamt. Oxfordskjortans uttryck passar till alla tillfällen och kan med enkelhet kläs både upp och ner. Oxfordskjortan har en självklar plats i varje mans garderob och funkar som ett perfekt basplagg till alla outfits. Vi erbjuder oxfordskjortor till barn i bästa kvalitet i mängder av färger. Varje säsong har sina egna nyanser och färgskalor men det klassiska snittet består. Klä skjortan till ett par shorts för en avslappnad och somrig look eller ett par chinos när det vankas julfest. Till vardag och fest kan skjortan snyggt matchas med favoritjeansen och ett par sneakers. 

Blus till barn

Letar du efter ett stilrent plagg till barn? Vi erbjuder blusar i klassiska och stilrena modeller i luftiga material, perfekta för varma sommardagar. Blusen kan matchas i oändlighet med jeans, slacks, shorts, kjol eller jeggings.