Hem » BARN » NEDERDELAR BARN » Shorts barn

Shorts till barn

Ingen sommar utan ett par riktigt schyssta shorts. Välj mellan flera olika modeller, material och färger. Bland våra shorts till barn hittar du stilsäkra modeller i olika material som chinosshorts, sweatshorts, tunna bomullsshorts och jeansshorts. 

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Barnshorts

Hos ebbe hittar du shorts i olika modeller, storlekar och färger till barn. Våra barnshorts finns i storlekarna 92-164 cl och kommer i klassiska färger som blå och beige men du hittar även färgglada barnshorts i  t ex röd och grön färg. 

Vilka barnshorts erbjuder ebbe?

Vi erbjuder barnshorts till både pojkar och flickor och våra bästsäljande chinosshorts till både flickor och pojkar kommer varje säsong i nya spännande färger i sällskap av de mer klassiska färgerna beige, blå etc. För de barn som behöver ett par sköna, avlappnade, mjuka men snygga shorts kan vi erbjuda ett brett sortiment av mjuka sweatshorts. Våra sweatshorts är tillverkade av ekologisk bomull och återvunnen polyester och kommer i säsongens finaste färger. En bredd mudd i midjan håller shortsen på plats utan att trycka åt på barnet och fastsydda benslut på shortsen ger rätt look. Vi hoppas att du ska hitta nya favoriter bland våra shorts till barn. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du se mått i vår storleksguide. För övriga frågor tveka inte att kontakta oss.