Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN » Pikétröjor

Pikétröjor till barn

Pikétröjan är ett av våra absoluta favoritplagg på ebbe. Den funkar till allt. Tyget andas och är stretchigt och tillsammans med plaggets uttryck gör snabbt en ”casual outfit” mer uppklädd. Här hittar du alla våra pikétröjor till barn, både långärmade och kortärmade pikétröjor. Av ebbe handlar du pikétröjor till barn av hög kvalitet tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Läs mer
Produkter
12 36 72

Pikétröja till barn

Ordet piké kommer från franskans pique (som betyder stickat). Pikétröjor liknar vanliga tröjor men är sydda i ett kraftigare, stickat, tyg och pryds ofta av en krage och knappsprund fram. När pikétröjan togs fram under 1920-talet för att göra det mer bekvämt för tennisspelarna designades kragen på tröjan för att skydda spelarna från solen och knappsprunden var en smidigare variant än den helknäppta skjortan som de tidigare spelat i. I tennissammanhang bärs pikén oftast i vitt men har blivit ett klassiskt inslag i de flestas garderob och bärs idag i mängder av olika färger vid både vardagliga och festliga händelser.
Hos ebbe hittar du pikétröjor i flera olika färger med härliga mönster. Pikétröjan matchas snyggt med ett par jeans, chinos, shorts eller sweatpants för en trendig look. Vi erbjuder både långärmade pikétröjor till barn och kortärmade pikétröjor till barn. Vi på ebbe tycker att pikétröjan är ett fantastiskt plagg som har en hållbar plats i barnens garderob med sin tidlösa design och kraftiga kvalitet går den aldrig ur tiden och kan användas och älskas av många.