Hem » BARN » ÖVERDELAR BARN
ÖVERDELAR BARN

Överdelar till barn

Här kan du handla överdelar till barn i olika stilar, mönster och färger. Vi har överdelar till barn och baby med allt från långärmade till kortärmade tröjor, hoodies, fina toppar, blusar, klänningar, skjortor, tjockare tröjor, stickat och en massa mer. Våra överdelar finns i olika färger, former och mönster för att passa för allas olika smak och stil.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vad är det för material på våra överdelar?
Våra överdelar är gjorda av olika, miljömässigt hållbara, material som exempelvis ekologisk bomull, återvunnen polyester, bambu, ull och lyocell. För varje enskild produkt hittar du produktinformation där du kan läsa mer om varans design, textil komposition och tillverkningsland samt tvättråd. Kopplat till varje plagg finns också en storleksguide som vi hoppas ska underlätta val av storlek vid köptillfället. Genom att sortera efter storlek kommer du enkelt till de produkterna som passar din sökning och gör det enklare för dig att hitta rätt.
Är något oklart så går det att kontakta oss eller kolla på vår FAQ sida där vi har samlat vanliga frågor och svar.

Vilka är våra storsäljare av överdelar?
Det finns ett brett utbud av överdelar för barn och baby hos oss på ebbe. T-shirts med lång eller kort ärm är alltid en favorit året runt. Våra t-shirts har ofta en marin look med mönster och print som för tankarna till havet, båtar och skärgårdsliv. Koftor och stickat: En klassiker - våra olika koftor och stickade tröjor finns i alla olika färger, mönster och storlekar. De passar både flicka och pojke och är stilrena i sin design. Vi har finstickade tröjor och cardigans i ull och bomull för stora och små. Skjortor: Ett plagg som passar till alla olika tillfällen. Skjortan klär upp barnens outfit och är ett perfekt plagg året om, antingen med en kofta/tröja över eller utan. Våra klassiska skjortor i “Oxfordväv” är återkommande favoriter i vårt sortiment och är gjorda av 100% ekologisk bomull.