Hem » YTTERKLÄDER till barn » Overall till baby

Overall till baby

Babyoveraller 

Overallen är bebisens eller kanske snarare, förälderns, bästa vän under höst- och vinterhalvåret. Här hittar du våra overaller i fleece samt våra varmare vadderade babyoveraller.

Vi har komfortabla, vadderade babyoveraller i olika mönster och storlekar till baby. Våra babyoveraller är designade med två dragkedjor framtill som underlättar påklädningen för er som förälder. Våra quiltade babyoveraller är impregnerade med BIONIC-FINISH®ECO.

Vad betyder Bionic-finish eco?
BIONIC-FINISH®ECO är ett miljövänligare alternativ till vattenavstötande impregnering på ytterplagg. BIONIC-FINISH®ECO är en alternativ teknik som är helt fri från flourkarboner, formaldehyd och paraffin.

Fleeceoverall:
Väljer du en fleeceoverall till ditt barn så är användningsmöjligheterna stora – antingen kompletterar du den med en vinteroverall för de riktigt kalla dagarna eller så använder du den som den är i övergångsperioder under säsongerna. I storlekarna 56-68 är overallen designad med vikbara ´fickor´ i ärm- och benslut som en extra funktion för att värma händer och fötter.

 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72