Hem » BARN » NEDERDELAR BARN
NEDERDELAR BARN

Nederdelar till barn

I vår kategori nederdelar för barn har vi chinos, shorts, sweatpants, hängslebyxor, kjolar, leggings, jeans och en massa mer. Våra nederdelar till barn passar både till vardag och fest beroende på hur du matchar din outfit. Att hitta de perfekta byxorna online till barnen - om det så är coola barnjeans, klassiska barnchinos eller mjukisbyxor - behöver inte vara så svårt. Vissa barn gillar en tightare passform andra vill ha en som är lös och ledig. Här hittar du alla våra nederdelar från somriga shorts till bekväma leggings och festfina kjolar.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vad har vi för nederdelar till barn?

Vi har alla olika sorters nederdelar till både nyfödd och till äldre barn upp till 12 år. I den här kategorin visar vi storlek 90 cl -176 cl. Våra nederdelar är producerade i miljömässigt hållbara material. Leggings är en stor favorit hos många av våra kunder då de är bekväma för både stora och små. Våra klassiska chinos återkommer år efter år och är även de är en stor favorit. De finns i flera färger och storlekar från 56 till 152 vilket gör det enkelt att syskonmatcha på ett charmigt sätt.

 Vad har vi för olika modeller på byxor?

Våra byxor till barn och baby finns i många olika modeller, färger och mönster och passar till både flicka och pojke utan några speciella kategorier eller fack. För att klä ditt barn på bästa sätt så utgår du från vad som passar er bäst. Är det mjuka sweat pants som gäller eller en mer åtsittande jeansmodell eller sköna leggings? Våra byxmodeller är designade på ett sätt så att de sitter skönt mot kroppen och är praktiska i den bemärkelsen att vi har allt från resår i midjan till fickor, tryckknappar, mudd och dragsko. Läs mer om varje enskild produkt i produkttexten vid varje plagg. Där hittar du också information om material och tvättråd.