Hem » BARN » NEDERDELAR BARN » Leggings barn

Leggings till barn

Leggings till barn i mjuk bomull med fina mönster. Ett par sköna leggings blir varje barns favoritplagg. Vi erbjuder leggings till barn tillverkade av ekologisk bomull i olika mönster från storlek 56-116 cl. Leggings funkar lika bra till stora som till små - matcha till favorittröjan, kjolen eller klänningen.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Leggings till barn

Leggings är en stor favorit hos många barn tack vare sin bekväma passform, sitt mjuka material och den rörelsefrihet plagget ger. På ebbe tillverkar vi leggings till barn och baby i storlek 56-164 cl i olika färger och tryck. Våra barnleggings är tillverkade i ekologisk bomull i en slubtrikå som sitter skönt mot barnets hud. Både yngre och äldre flickor matchar gärna leggings med en klänning men barnleggings är ett fantastisk "unisexplagg" och bärs gärna av många pojkar. Barnleggings matchas lika fint till en sweatshirt eller t-shirt som till kjol eller klänning, låt barnet mixa och matcha själv eller sätt ihop en matchande och bekväm outfit som passar både till vardag och fest. 

Handla barnleggings från ebbe

Handla barnleggings online hos oss på ebbe. När du handlar barnleggings hos oss vet du att du handlar hållbart producerade barnkläder i en slitstark kvalitet. Det innebär att plagget omsorgsfullt tillverkats av hållbara material som ekologisk bomull eller återvunnen polyester. Alla plagg håller en hög kvalitet och är designade för att klara flera säsongsbyten.