Jackor till barn

Ebbe erbjuder jackor till barn i olika modeller för alla olika säsonger. Oavsett om du letar efter en varmfodrad vinterjacka till barn eller en klassisk ullkappa till barn så hittar du det här.  Vi har varmfodrade jackor till barn i stilsäkra modeller, färger och mönster där funktion möter design i en perfekt kombination. Välkommen att hitta barnens nya, varma jacka hos oss. 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Fodrade vinterjackor till barn

Hos ebbe hittar du hållbara vinterjackor till barn med en snygg design i flera olika färger och mönster. Vinterjackorna är varmfodrade och med reflexdetaljer för ökad säkerhet i vintermörkret. Våra vinterjackor till barn är impregnerade med BIONIC-FINISH® ECO som är ett miljövänligare alternativ av vattenavstötande impregnering.

Vad betyder Bionic-finish eco?

BIONIC-FINISH®ECO är ett miljövänligare alternativ till vattenavstötande impregnering på ytterkläder. BIONIC-FINISH®ECO är en alternativ teknik som är helt fri från flourkarboner, formaldehyd och paraffin.

Vilken funktion ska jackan ha?

Varje enskild jacka till barn har sina funktionaliteter och den ena är inte den andra lik och passar olika årstider. För mer detaljerad information – ta en titt på respektive jackas produktinformation och använd gärna vår storlekguide för att hitta rätt storlek på jackan till barnet.