Hem » Höst/vinter 2020
Höst/vinter 2020

Höst/vinter 2020

Promenader i skogen med hopp om att hitta svamp i gläntan där borta. En utflykt till havet där vinden river upp skummiga vågor men de stickade tröjorna håller oss varma. Mysiga stunder inomhus tillsammans när mörkret faller.


Vad innehåller vår höstkollektion för barn och babykläder?
Vår höstkollektion rymmer det mesta från mjuka trikåplagg, mysiga stickade tröjor, sweatplagg och värmande ytterplagg. Och du - lite extra stolta är vi över att mer än 80% av kollektionen är tillverkad i miljömässigt hållbara material.

Vad har vi inspirerats av i AW20 kollektionen?

Vi inspireras ständigt av det skandinaviska landskapet och dess natur som vi vill ska synas, luktas och kännas i designen. Vi varvar klassiska pikéer med både lång och kort ärm i mustiga höstfärger med mjuk teddyfleece och quiltade jackor. Våra omtyckta chinos kommer i flera nya färger och matchas snyggt med våra skjortor i Oxfordväv. Velour i vackert rött och blått är en annan av höstens favoriter. Har du sett våra kappor och skepparkavajer i ull? Perfekta att matcha med ribbstickade sotarmössan Sid för en kaxigt klassisk twist.
Unika prints ritade av vår designer bjuder både på romantiska akvarellinspirerade blommor och detaljrika mönster hämtade från skogen.
Kollektionen bjuder på många möjligheter att syskonmatcha liten och stor på ett charmigt sätt!

Miljömässigt hållbara material:

Mer än 80% av vår höstkollektion är tillverkad i miljömässigt hållbara material. Majoriteten av våra barnkläder är producerade av ekologisk bomull och återvunnen polyester.
Kom ihåg att handlar du över 600 SEK får du fri frakt och registrera du dig till vårt nyhetsbrev får du 10% rabatt på ditt första köp.
Välkommen härliga höst!

 

Läs mer
Produkter
12 36 72
Totalt 80 poster
Sida 1 av 3
1 2 3