Hem » BARN » YTTERKLÄDER BARN » Fleecejacka barn

Fleecejackor till barn

Sedan ebbes start har fleecejackor varit några av våra signaturplagg. Fleecejackorna till barn är bästsäljande favoriter som återkommer varje säsong i olika färger. Våra fleecejackor och fleecesweaters finns i olika modeller och kvaliteter. Välj mellan klassisk finstickad, värmande teddyfleece eller sammetsmjuk fleecejacka/sweater i pilématerial. Jackorna finns i storlekarna 92-164. Syskonmatcha gärna för en extra rolig höst & vinter!

Fleecejackor av återvunnen polyester

Våra fleecejackor Skogen, Stuga och Sten tillverkas av återvunnen polyester. Polyestern är stark, följsam och slittålig och kommer från PET-flaskor och återvunnet spill från tyg som blivit över i produktionsprocesser. Genom att använda tyger som redan är i omlopp kan vi minska vår användning av råmaterial, särskilt av material från icke förnybara källor. Det har konkreta miljöfördelar såsom minskad mängd vatten, energi och kemikalier i produktionen. Återvunnen polyester är ett utmärkt friluftsmaterial då det är starkt, bibehåller formen och står emot högt slitage, samtidigt som det inte skrynklar eller krymper nämnvärt. Dessutom torkar det snabbt. Materialet ger barnen fleecejackor som kan bäras av flera och älskas länge.

Varför ska jag välja fleece till barn och baby?

Våra omtyckta fleecebarnkläder med mjuk borstad insida är bekväma för barnen att ha på och är en av anledningarna till att det har blivit en sådan favorit. Barnkläder och babykläder i fleecematerial är ett praktiskt plagg då det går att jobba med” lager-på -lager- principen” under kalla vintrar då fleecejacka eller fleeceoverallen fungerar som ett extra lager under den ordinarie jackan eller overallen. Det är också det perfekta plagget för att hålla sig varm under svala sommarkvällarna och som ett praktiskt övergångsplagg mellan årstiderna.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Varför ska jag välja fleece till barn?

Våra omtyckta fleece barnkläder med mjuk borstad insida är bekväma för barnen att ha på och är en av anledningarna till att det har blivit en sådan favorit bland kunderna. Barnkläder och babykläder i fleecematerial är ett praktiskt plagg då det går att jobba med” lager-på -lager- principen” under kalla vintrar då fleecejacka eller fleeceoverallen fungerar som ett extra lager under den ordinarie jackan eller overallen. Det är också det perfekta barnplagget för att hålla sig varm under svala sommarkvällarna och som ett övergångsplagg mellan årstiderna.

Inspirationen till våra fleeceplagg för barn är den skandinaviska naturen med kalla hav, djupa skogar och blommande ängar. Vi har en mängd olika funktionaliteter på våra fleeceplagg - allt från fodrade luvor och bandkantade avslut till blixtlås fram. Fleeceoverallerna i de mindre storlekarna (stl. 56-68) har uppvikbara i ärm- och benslut som en extra funktion för att värma händer och fötter på de små barnen som ligger stilla i exempelvis vagnen. Både jackor och overaller har olika dekorativa designdetaljer som exempelvis etiketter med märket “e” på.

Fleecejackor av återvunnen polyester

Idag tillverkas våra fleecejackor till barn av återvunnen polyester.  Den återvunna polyestern är stark, följsam och slittålig och kommer från gamla PET-flaskor, restavfall och gamla tygrester. Materialet ger barnen fleecejackor som kan bäras av flera och älskas länge samtidigt som vi minskar förbrukningen av råmaterial och material från icke förnybara källor. 

Hur sköter jag min fleece så den håller längre?

För att fleecekläderna ska leva vidare i flera säsonger och kunna användas av fler än ett barn gäller det att sköta om sitt plagg på bästa vis. Vi rekommenderar att alltid följa våra tvättråd för varje enskilt plagg. Våra fleecejackor till barn ska tvättas i 30 grader skonsam maskintvätt. Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling då detta kan förkorta plaggets livslängd. Genom att följa dessa skötselråd kommer ni ha en lång relation med era fleecekläder.

Många av våra kunder kommer tillbaka säsong efter säsong för just våra fleecetröjor, fleecejackor och fleeceoverallers skull. Och det fina är att när barnen har vuxit ur fleecekläderna så håller de för flera säsonger till – varför inte skänka fleecetröjan eller fleeceoverallen till syskon, kusiner, kompisar eller till välgörenhet?