Hem » YTTERKLÄDER till barn » Fleecekläder
Fleecekläder

Fleecekläder

Fleecekläder till barn & baby

Sedan ebbe startade har just våra fleecejackor och overaller varit något av vårt signaturplagg. Läckra designdetaljer och nya färger varje säsong gör att våra kunder aldrig tröttnar på detta praktiska och sköna plagg. Fleecen passar lika bra till den lilla babyn som kan ha overallen som finns i storlekarna 56 till 86 som till de stora syskonen där fleecejackan finns i storlekarna 92-152. Dessutom roligt att syskonmatcha!
Välkommen att shoppa fleecekläder till barn och baby. 

Varför ska jag välja fleece?

Våra omtyckta fleece barnkläder med mjuk borstad insida är bekväm för barnen att ha på och är säkert en av anledningarna till att det har blivit en sådan favorit. Barnkläder och babykläder i fleecematerial är ett praktiskt plagg då det går att jobba med” lager-på -lager- principen” under kalla vintrar då fleecejacka eller fleeceoverallen fungerar som ett extra lager under den ordinarie jackan eller overallen. Det är också det perfekta barnplagget för att hålla sig varm under svala sommarkvällarna eller varför inte som ett övergångsplagg mellan årstiderna.

I denna kategori på ebbe hittar du hållbara, ekologiska barn och babykläder i fleece från den slätstickade fleecejackan till onepiece/overall/heldräkt till den lurvigare teddyfleecen.

Vår inspiration till dessa fleeceplagg för barn är den skandinaviska naturen med kalla hav, djupa skogar och blommande ängar. Vi har en mängd olika funktionaliteter på våra fleeceplagg - allt från fodrade luvor och bandkantade avslut till blixtlås fram. Fleeceoverallerna i de mindre storlekarna (strl 56-68) har uppvikbara i ärm- och benslut som en extra funktion för att värma händer och fötter på de små barnen som ligger stilla i exempelvis vagnen. Både jackor och overaller har olika dekorativa designdetaljer som exempelvis etiketter med märket “e” på.

Hur sköter jag min fleece så den håller längre?

För att fleecekläderna ska leva vidare i flera säsonger och kunna användas av fler än ett barn gäller det att sköta om sitt plagg på bästa vis. Vi rekommenderar att alltid följa våra tvättråd för varje enskilt plagg. Våra fleeceplagg ska tvättas i 30 grader skonsam maskintvätt. Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling då detta är stora miljöbovar. Genom att följa dessa riktlinjer kommer ni ha en lång relation med ert fleeceplagg.

Många av våra kunder kommer tillbaka säsong efter säsong för just våra fleecetröjor, fleecejackor och fleeceoverallers skull. Och det fina är att när barnen har vuxit ur fleecekläderna så håller de för flera säsonger till – varför inte skänka fleecetröjan eller fleeceoverallen till syskon, kusiner, kompisar eller kanske till välgörenhet?

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72