Hem » FLEECE
FLEECE

Hösten och vinterns fleece är här

Ingen höst utan ett varmt och skönt fleeceplagg att hålla sig varm i. Och nu är den här - årets fleecekollektion från ebbe. Välj mellan enfärgade, blockfärgade, lurviga och släta i mustiga färger inspirerade av Sveriges djupa skogar, höga berg och kalla hav. Nytt får denna säsong är att vi nu även kommer lansera en fleecekollektion för vuxna.

Fleecejackor till barn
Sedan ebbes start har fleecejackor och fleeceoveraller varit några av våra signaturplagg - fleecejackorna och fleeceoverallerna till barn och baby är bästsäljande favoriter som återkommer varje säsong i nya tappningar. Fleecen passar lika bra till den lilla babyn som kan ha overallen i storlekarna 56-86 cl som till de stora syskonen där fleecejackan finns i storlekarna 92-164 cl. Syskonmatcha gärna för en extra rolig höst och vinter!

Fleecejackor av återvunnen polyester
Idag tillverkas våra fleecejackor till barn av återvunnen polyester. Den återvunna polyestern är stark, följsam och slittålig och kommer från PET-flaskor, restavfall och gamla tygrester. Materialet ger barnen fleecejackor som kan bäras av flera och älskas länge samtidigt som vi minskar förbrukningen av råmaterial och material från icke förnybara källor.

Varför ska jag välja fleece till barn?
Våra omtyckta fleecebarnkläder med mjuk borstad insida är bekväma för barnen att ha på och är en av anledningarna till att det har blivit en sådan favorit. Barnkläder och babykläder i fleecematerial är ett praktiskt plagg då det går att jobba med” lager-på -lager- principen” under kalla vintrar då fleecejacka eller fleeceoverallen fungerar som ett extra lager under den ordinarie jackan eller overallen. Det är också det perfekta plagget för att hålla sig varm under svala sommarkvällarna och som ett praktiskt övergångsplagg mellan årstiderna.

Vi har en mängd olika funktionaliteter på våra fleeceplagg - allt från fodrade luvor och bandkantade avslut till blixtlås fram. Fleeceoverallerna i de mindre storlekarna (stl. 56-68) har uppvikbara i ärm- och benslut som en extra funktion för att värma händer och fötter på de små barnen som ligger stilla i exempelvis vagnen. Både jackor och overaller har olika dekorativa designdetaljer som exempelvis etiketter med märket “e” på.

Hur sköter jag min fleece så den håller längre?
För att fleecekläderna ska leva vidare i flera säsonger och kunna användas av fler än ett barn gäller det att sköta om sitt plagg på bästa vis. Vi rekommenderar att alltid följa våra tvättråd för varje enskilt plagg. Våra fleecejackor till barn ska tvättas i 40 grader skonsam maskintvätt. Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling då detta kan förkorta plaggets livslängd. Genom att följa dessa skötselråd kommer ni ha en lång relation med era fleecekläder.

Många av våra kunder kommer tillbaka säsong efter säsong för just våra fleecetröjor, fleecejackor och fleeceoverallers skull. Och det fina är att när barnen har vuxit ur fleecekläderna så håller de för flera säsonger till – varför inte skänka fleecetröjan eller fleeceoverallen till syskon, kusiner, kompisar eller till välgörenhet?

Läs mer
Produkter
12 36 72