FLEECE

Fleece från ebbe

Fleecen - ett av våra signaturplagg. Välj mellan enfärgade, blockfärgade, lurviga och släta i mustiga färger inspirerade av Sveriges djupa skogar, höga berg och kalla hav.

Har du förresten sett vår fleecekollektion för vuxna? Familjematcha och håll värmen tillsammans.

Fleecejackor till barn och fleeceoverall till baby

Sedan ebbes start har fleecejackor och fleeceoveraller varit några av våra signaturplagg - fleecejackorna och fleeceoverallerna till barn och baby är bästsäljande favoriter som återkommer varje säsong i nya tappningar. Fleecen passar lika bra till den lilla babyn som kan ha overallen i storlekarna 56-86 cl som till de stora syskonen där fleecejackan finns i storlekarna 92-164 cl. Syskonmatcha och föräldramatcha gärna för en extra rolig höst och vinter!

Fleecejackor av återvunnen polyester

Idag tillverkas våra fleecejackor till barn av återvunnen polyester. Polyestern är stark, följsam och slittålig och kommer från PET-flaskor och återvunnet spill från tyg som blivit över i produktionsprocesser. Materialet ger barnen fleecejackor som kan bäras av flera och älskas länge.

Varför ska jag välja fleece till barn och baby?

Våra omtyckta fleecebarnkläder med mjuk borstad insida är bekväma för barnen att ha på och är en av anledningarna till att det har blivit en sådan favorit. Barnkläder och babykläder i fleecematerial är ett praktiskt plagg då det går att jobba med” lager-på -lager- principen” under kalla vintrar då fleecejacka eller fleeceoverallen fungerar som ett extra lager under den ordinarie jackan eller overallen. Det är också det perfekta plagget för att hålla sig varm under svala sommarkvällarna och som ett praktiskt övergångsplagg mellan årstiderna.

Vi har en mängd olika funktionaliteter på våra fleeceplagg - allt från fodrade luvor och bandkantade avslut till blixtlås fram. Fleeceoverallerna har uppvikbara i ärm- och benslut som en extra funktion för att värma händer och fötter på de små barnen som ligger stilla i exempelvis vagnen. Både jackor och overaller har olika dekorativa designdetaljer som exempelvis reflexetiketter med märket “e” på.

Hur sköter jag min fleece så den håller längre?

För att fleecekläderna ska leva vidare i flera säsonger och kunna användas av fler än ett barn gäller det att sköta om sitt plagg på bästa vis. Vi rekommenderar att alltid följa våra tvättråd för varje enskilt plagg. Våra fleecejackor till barn ska tvättas i 40 grader skonsam maskintvätt. Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling då detta kan förkorta plaggets livslängd. Genom att följa dessa skötselråd kommer ni ha en lång relation med era fleecekläder.

Många av våra kunder kommer tillbaka säsong efter säsong för just våra fleecetröjor, fleecejackor och fleeceoverallers skull. Och det fina är att när barnen har vuxit ur fleecekläderna så håller de för flera säsonger till – varför inte skänka fleecetröjan eller fleeceoverallen till syskon, kusiner, kompisar eller till välgörenhet?

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar: