Chinosbyxor till barn

Ett par klassiska chinos är alltid rätt.  På ebbe har vi erbjudit chinos till barn i storlek 92-164 cl i hög kvalitét med ett stilsäkert uttryck i flera säsonger. Våra chinos är en av våra bästsäljare och kommer varje säsong i nya, spännande färger tillsammans med de mer klassiska färgerna som blå och beige. Chinosbyxorna har självklart ett snyggt uppvikt för den rätta casual looken. 

 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Vad är Chinos?

Byxmodellen chinos kännetecknas av sitt stabila men mjuka bomullstyg, snedställda fickor fram och passpoalfickor bak. Den mest klassiska färgen på chinosbyxan är beige eller "khaki" men idag är byxan lika populär i blå, grön, röd, svart etc. 

Chinosbyxans historia

Den älskade chinosbyxan är från början faktiskt en soldatbyxa som användes av brittiska och franska soldater under 1800-talet. Namnet "chinos" fick byxan då skräddarna till byxan var från just Kina. Byxorna användes sedan av amerikanska soldater som var stationerade vid Stilla havs-fronten under andra världskriget och när amerikanska soldater återvände hem introduserades den ikoniska byxan i hemlandet. 

Chinosbyxor till barn från ebbe

ebbe erbjuder chinos tillverkade i en slitstark kvalité med en mjuk känsla och skön passform. Tack vare chinosbyxans förmåga av matchas kommer våra chinos i en mängd olika färger. Du hittar bl.a. chinosbyxor till barn i storlek 92-164 cl i beige, blå, röd och svart. Våra chinos har även ett snyggt uppvik för den rätta casual looken. Hitta din favorit bland en mängd olika färger och modeller. Matcha gärna med en skjorta för en elegant look. Du hittar våra skjortor här