Hem » CASUAL CLASSICS
CASUAL CLASSICS

Klassiska barnkläder online till stora och små
Vi på ebbe har skapat en skräddarsydd kategori med våra barnkläder som heter ”Casual Classics by ebbe”- som samlar våra olika klassiska och tidlösa barn & babykläder från ebbe. Klassiska barnkläder från ebbe passar barn från åldern 0 till 14 år.

Vad hittar jag på casual classics?
Du hittar allt från mjuka sköna plagg från nyfödda till kläder för skolbarnen, med tidlös design i hållbart material. Materialen gynnar inte bara miljön, utan håller även för lek och stoj. Vi har en härlig blandning av barnkläder för olika säsonger för alla sorters aktiviteter och väder. Barn– & babykläderna är gjorda i stilren design med olika mönster, färger och former. Vi på ebbe värnar om en hållbar framtid där barnkläderna är gjorda av material som exempelvis ekologisk bomull, återvunnen polyester, bambu och lyocell. Välkommen till oss!

Vad är klassisk stil för oss?
Hos oss är det vi kallar ”Scandinavian Simplicity” det som är kärnan i vår produktutveckling gällande kollektioner och design på våra miljömässigt hållbara barnkläder. Ekologiska barn- och babykläder från nyfödda upp till 12 år i miljömässigt smarta material som gynnar vår moder jord och miljö är vårt motto. Vi inspireras av den skandinaviska naturen med kalla hav, djupa skogar och blommande ängar. En designmässig klassisk enkelhet som vi vill ska förmedlas via barnkläderna vi producerar. Barnkläder och babykläder som är stilrena, tidlösa och funktionella lever vidare i flera säsonger är vår övertygelse. Väljer du ebbe stödjer du ett svenskt, miljömässigt hållbart varumärke, designat i Malmö. Det värmer vårt hjärta.

Letar du efter bekväma, funktionella och fina barnkläder till ditt barn?
Då har du kommit rätt. Hos oss på ebbe hittar du allt från det funktionella, bekväma och snygga som du behöver till ditt barn. Barnkläder i form av babybodys, heldräkt, fleece, babyklänningar, barnaccessoarer, ytterplagg och mycket mer. Vill du hitta de riktiga fynden ska du gå till vår Outlet Sale, där hittar du plagg från tidigare säsonger till starkt reducerade priser. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och öppet köp i 14 dagar.

 

Läs mer
Produkter
12 36 72
Totalt 62 poster
Sida 1 av 2
1 2