Hem » BABYKLÄDER » Babybody

Babybody

Babybody online

Här hittar du våra babybodies online för de minsta - finns i mängder med färger och mönster. Välj mellan lång eller kort ärm. Önskar du en body med långa ben, se kategorin heldräkt. Här hittar du våra bodystockings för de minsta - vi har babybodys i mängder med färger och mönster. Välj mellan lång eller kort ärm och ben.
Önskar du en body med långa ben, se kategorin heldräkt. Våra bodystockings är tillverkade i mjuk jerseytrikå – oftast i ekologisk bomull. Välkomna!

Vilka olika babybodys har vi?

Hos oss hittar du olika bodystockings för baby online som passar både vardagliga men även lite mer ”finklädda” tillfällen. Den första tiden är just bodyn det plagg som används mest frekvent på den lilla bebisen, därför försöker vi alltid designa plagg som underlättar och förenklar vardagen. Majoriteten av våra bodystockings/bodysuits/beachsuits till baby är tillverkade med tryckknappar vid halsringning och gren för att underlätta av- och påklädning. Föredrar du barnbodys med kort eller lång ärm har vi det också. Onepiece är en annan praktisk och skön variant på plagg till de minsta. Hitta ditt favoritmönster, färg eller modell. Designen är inspirerad av den skandinaviska naturen. Vi designar våra hållbara ekologiska babykläder i Sverige med stor omsorg och har olika detaljer på varje enskilt plagg - såsom fickor, volanger, tryckknappar, krage, resår i midjan mm. Den ekologiska bomullen vi använder odlas utan några som helst kemiska bekämpnings- eller konstgjorda gödslingsmedel vilket leder till att odlingen har en mindre inverkan på vår jord och människorna som odlar bomullen. Våra bodys passar utmärkta att matcha till chinos, mjukisbyxor, shorts mm.

Hur är tvättråden för våra babybodys?

Det kan bli mycket tvätt med en nyfödd. Våra miljömässigt hållbara barn & babykläder är framtagna för att klara otaliga tvättar. Följ alltid tvättråden i varje enskilt plagg och undviker sköljmedel och torktumling då det inte bara är en miljöbov utan även försämrar livslängden på bebiskläderna.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72