Hem » BARN » Badrock barn
Badrock barn

Badrock till barn - ebbes populära klassiker

Bäst efter badet är badrocken - och klassisk frotté ska det vara förstås. Nedan hittar du ebbes klassiska och tidlösa badrockar till barn med dragkedja, fickor och huva. Välj mellan klassiskt randigt eller läckert enfärgat i GOTS-certifierad ekologisk bomull.

Tidlös badrock till barn och baby

 Badrocken som finns i storlekar till bebisar, barn och vuxna passar lika bra på stranden en solig sommardag som hemma efter badet, på morgonen, eller vid kvällsmyset.

 Vår badrock blir snabbt en favorit hos både stora och små. Kanske beror det på den praktiska dragkedjan fram, den generösa huvan eller den bekväma passformen? Vi på ebbe älskar badrocken av alla dessa anledningar - men också för badrockens klassiska och nostalgiska uttryck. Ett uttryck som får oss tänka tillbaka på speciella sommarminnen samtidigt som vi blickar framåt och ser badrocken användas av nya små människor som skapar sina egna minnen.

En badrock till barn och baby av ekologisk bomull

 Vår badrock är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester och kommer varje år i en limiterad upplaga. När du handlar en badrock från ebbe handlar du en badrock till ditt barn eller till dig själv av miljömässigt hållbara material med en hög kvalitet som tål salta hav, söta sjöar och långa dagar på stranden.

 

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vad får du när du väljer en badrock från Ebbe

Väljer du en badrock från Ebbe så får du:

  • En badrock med praktiskt blixtlås
  • En badrock med huva som är perfekt att dra upp över ett blött hår
  • En badrock som absorberar väta fint och är perfekt att torka i efter ett bad i havet eller en dusch
  • En badrock i en skön mix av GOTS-certifierad bomull och återvunnen polyester som gör den mjuk och följsam men ändå slitstark
  • En badrock som tål att tvättas om och om igen och bara bli mjukare med tiden
  • En badrock som – tack vare sin passform och design i over size modell – fungerar länge även om barnet växer
  • En badrock som fungerar lika bra på stranden hela sommaren som på hösten och vintern när barnen myser inomhus
  • En badrock som kan ärvas mellan syskon och vänner

Hur ofta ska jag tvätta en badrock från Ebbe?

Vi tycker att kläder ska tvättas med måtta och med sund förnuft – inte minst för miljöns skull. Dessutom håller kläderna längre om de inte tvättas för ofta. Ibland krävs det dock en tvätt. Tänk då på att inte tvätta badrocken i onödigt hög temperatur – ofta räcker det med 40 grader. Undvik torktumling som sliter på plagget och dessutom slukar mycket el. Vi rekommenderar ej användning av sköljmedel då de innehåller mycket kemikalier som har en negativ inverkan på miljön och kan orsaka allergier. Medlet försämrar även klädernas förmåga att andas. Sköljmedel ”täpper till” materialets porer. Material som tex frotté, som våra badrockar består av, förlorar mycket av sin uppsugningsförmåga vid användning av dessa produkter.

Badrocken – den perfekta presenten

En badrock från ebbe är den perfekt presenten till den nyfödda bebisen, den frågvisa fyraåringen, den påhittiga tioåringen och så förstås – alla vuxna som bara vill njuta och ha en stilla stund.

Badrock i många färger

Du vet väl att vår badrock - som finns till både barn, baby och vuxen – finns i många olika färger? Välj mellan vår klassiska fina rand eller helt enfärgad. Det finns helt enkelt en färg för varje personlighet – vilken är din favorit?