Hem » BARN » BADKLÄDER BARN » Badrockar
Badrockar

Badrock till barn - ebbes populära klassiker

OBS! Badrockarna säljs till ordinarie pris och inga rabattkoder gäller.

Bäst efter badet är badrocken - och klassisk frotté ska det vara förstås. Badrocken finns till barn och baby - från storlek 80 cl upp till 164 cl. Nedan hittar du ebbes klassiska och tidlösa badrockar till barn med dragkedja och huva. Välj mellan klassiskt randigt eller läckert enfärgat.

 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Populära badrock till barn

Hos ebbe hittar du vår populära badrock till barn i frotté med härliga ränder. Badrocken till barn kommer i flera olika färger och passar lika bra på stranden en solig sommardag och på utlandssemestern som hemma efter badet, på morgonen eller vid kvällsmyset. 
Vår badrock till barn blir en snabb favorit hos både stora som små. Kanske beror det på den praktiska dragkedjan fram, den generösa huvan eller den bekväma passformen? Vi på ebbe älskar badrocken av alla dessa anledningar - men också för badrockens klassiska och nostalgiska uttryck. Ett uttryck som får oss tänka tillbaka på speciella sommaminnen samtidigt som vi blickar framåt och ser badrocken användas av nya små människor som skapar nya minnen. 

Välj badrock som passar ditt barn

När det gäller att hitta den perfekta badrocken till ditt barn finns det några saker du måste tänka på. Även om många badrockar för barn ser likadana ut kan de faktiskt skilja sig åt när det gäller kvalitet, passform och komfort. Här är några tips om hur du väljer den bästa badrocken för ditt barn.

Om du är som de flesta föräldrar vill du att dina barn ska känna sig bekväma och se så bra ut som möjligt. Ett sätt att göra detta är att köpa en badrock till dem. Badrockar finns i många olika stilar och färger, så du kan hitta en som matchar ditt barns personlighet. Dessutom kommer de att älska värmen och komforten i en badrock efter att ha badat eller duschat. Så om du letar efter en bra present till ditt barn kan du överväga att köpa en badrock till dem.

Att tänka på när du köper badrock till barnen

1. Ge dina barn badrockar i julklapp
2. Låt dem välja sina egna mönster och färger
3. Se dem bli glada att ta på sig dem varje morgon
4. Njut av den extra avkoppling som de ger på morgonen
5. Ta bilder på dina barn i badrockar och dela dem med vänner och familj

En badrock till barn av ekologisk bomull 

Vår badrock till barn ska såklart även den vara tillverkad av material som är bra för både människor och miljö. Badrocken är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester och kommer varje år i en limiterad upplaga. När du handlar en badrock från ebbe handlar du en badrock till ditt barn av hållbara material med en hög kvalitet som tål salta hav, söta sjöar och långa dagar på stranden

Badrock till barn att hålla sig varm efter duschen

En badrock till ditt lilla barn är ett bra sätt att se till att de håller sig varma och mysiga i duschen, men dessa kan vara hårda mot deras känsliga hud. Som tur är har vi en miljövänlig lösning som inte bara håller dem torra utan också skyddar dem från oväntade dropp eller bett! De är tillverkade av ekologisk bomull som hjälper till att lindra irritation orsakad av eksem under känsliga perioder när de flesta barn utvecklar detta tillstånd för första gången. Dessutom behöver du inte längre oroa dig för att starka kemikalier ska komma in i sprickorna mellan fingrar och tår eftersom allt förblir rent tack vare vår patenterade design - till skillnad från andra produkter där du måste tvätta och upprepa varje gång

Badrocken med en tidlös design

Badrocken har en tidlös design som aldrig går ur tiden. En klassiker, barnversionen kan bäras av alla andra familjemedlemmar också utan att du behöver oroa dig för att den är för stor eller liten på dem! Badrocken för barn är ett måste! Oavsett om de är hemma eller i sin eftertraktade pyjamas håller den dem varma och mysiga. De kommer med matchande tofflor så att du kan klä upp dig och samtidigt känna dig bekväm nog att inte bry dig om vad som händer runt omkring.