Hem » BARN » BADKLÄDER BARN » Badrockar
Badrockar

Badrock till barn - ebbes populära klassiker

Bäst efter badet är badrocken - och klassisk frotté ska det vara förstås. Badrocken finns till barn och baby - från storlek 80 cl upp till 176 cl.
Här hittar du klassiska och tidlösa badrockar till barn med dragkedja fram, alltid med vår klassiska rand och mysiga huva. 
 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Badrock till barn

Hos ebbe hittar du vår populära badrock till barn i frotté med härliga ränder. Badrocken till barn kommer i flera olika färger och passar lika bra på stranden en solig sommardag och på utlandssemetsern som hemma efter badet, på morgonen eller eftermiddagsmyset. 
Vår badrock till barn blir en snabb favorit hos både stora som små. Kanske beror det på den praktiska dragkedjan fram, den generösa huvan eller den bekväma passformen? Vi på ebbe älskar badrocken av alla dessa anledningar - men också för badrockens klassiska och nostalgiska uttryck. Ett uttryck som låter oss tänka tillbaka på speciella sommaminnen samtidigt som vi blickar framåt och ser badrocken användas av nya små människor och skapa nya minnen. 

En badrock till barn av ekologisk bomull 

Vår badrock till barn ska såklart även den vara tillverkad av material som är bra för både människor och miljö. Badrocken är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester och kommer varje år i en limiterad upplaga. När du handlar en badrock från ebbe handlar du en badrock till ditt barn av hållbara material med en hög kvalitet som tål salta hav, söta sjöar och långa dagar på stranden