Hem » BARN » BADKLÄDER BARN
BADKLÄDER BARN

Badkläder till barn

Här hittar du våra badkläder till barn. En stor del av sortimentet är tillverkade i ett mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+ och finns i flera färger, mönster och modeller. Du hittar även våra populära badrockar för barn här i skön frotté som passar perfekt efter badet hemma, på stranden eller poolen.

Läs mer
Produkter
12 36 72

Handla badkläder till barn online

Vi har badkläder för både barn och baby på ebbe. Nedan hittar du våra hållbart tillverkade badkläder för barn i storlekarna 92-164 cl. Majoriteten av våra badkläder är tillverkade av mjukt UV material som har en solskyddsfaktor på UPF50+. På ebbe har vi badkläder för barn i olika färger, mönster och modeller. Våra badkläder för barn och baby passar både flicka och pojke och finns till åldrarna 0 till 12 år. Vi har baddräkter, badrockar till barn, badbyxor, UV-dräkter och bikini från storlek 62 - 164 cl. Är du osäker på badklädernas storlek till ditt barn så titta i vår storleksguide som du hittar kopplat till varje produkt.

Öppet köp på badkäder till barn

Vi erbjuder öppet köp i 14 dagar när du handlar badkläder till barn på ebbekids.se. Vi strävar alltid efter att hitta de miljömässigt smartaste materialvalen vid produktion av våra barn- och babykläder. Därmed är majoriteten av våra barn och babykläder gjorda av material som ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull, återvunnen polyester och bionic-finish eco. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500kr.