Hem » BARN » BADKLÄDER BARN
BADKLÄDER BARN

Badkläder till barn

Här hittar du våra badkläder till barn. De flesta av ebbes badkläder till barn är tillverkade i ett mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+ och finns i flera färger, mönster och modeller. Du hittar även våra populära badrockar här för barn i skön frotté som passar perfekt efter badet eller som mysplagg hemma.

Vill du handla badkläder till barn online?

Vi har badkläder för barn, baby och till nyfödda online på ebbe. Här nedan hittar du våra ekologiska och hållbara badkläder för barn i storlekarna 92-164 cl. Majoriteten av våra badkläder är tillverkade av mjukt UV material som har en solskyddsfaktor på UPF50+. På ebbe har vi badkläder för barn i olika färger, mönster och modeller. Badkläderna för barn och baby är till både flicka och pojke men passar även unisex och är till åldrarna 0 till 12 år. Vi har baddräkter, badrockar till barn, badbyxor, heldräkt, bikini från storlek 62 - 164 cl. Är du osäker på badklädernas storlek till ditt barn så titta i vår storleksguide som du hittar kopplat till varje produkt.

Har ni öppet köp på era badkläder?

Ja, det har vi. Kom ihåg att vi alltid har 14 dagars returrätt om det mot förmodan skulle bli fel. Vi strävar alltid efter att hitta de miljömässigt smartaste materialvalen vid produktion av våra barn- och babykläder. Därmed är majoriteten av våra barn och babykläder gjorda av material som ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull, återvunnen polyester och bionic-finish eco. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500kr.

Läs mer
Produkter
12 36 72