Hem » BABYKLÄDER » BADKLÄDER BABY

Badkläder baby

Här hittar du våra badkläder till baby. De flesta av ebbes badkläder till baby är tillverkade i ett mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+ och finns i flera färger, mönster och modeller. Du hittar även våra populära badrockar för baby i skön frotté som passar perfekt efter badet eller som mysplagg hemma. Badrockarna finns från storlek 80 cl.

Handla badkläder till baby online?

Vi har badkläder för barn, baby och till nyfödda online på ebbe. I vår online shop hittar du våra ekologiska och hållbara badkläder för barn och baby. Majoriteten av våra badkläder är tillverkade av mjukt UV material som har en solskyddsfaktor på UPF50+. På ebbe har vi badkläder för baby i olika färger, mönster och modeller. Badkläderna för baby är till både flicka och pojke men passar även unisex och är till åldrarna 0 till 12 år. Vi har baddräkter, badrockar, badbyxor, heldräkt, bikini från storlek 62 - 164 cl. Är du osäker på badklädernas storlek till din baby så titta i vår storleksguide som du hittar kopplat till varje produkt.

Kom ihåg att vi alltid har 14 dagars returrätt om det mot förmodan skulle bli fel. Vi strävar alltid efter att hitta de miljömässigt smartaste materialvalen vid produktion av våra barn- och babykläder. Därmed är majoriteten av våra barn och babykläder gjorda av material som ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull, återvunnen polyester och bionic-finish eco. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 600 kr.

Vilka badkläder ska jag ha för min baby?

För varje säsong har vi badkläder efter badmode för barn i åldern 0-12 på vår online shop här på ebbe. Badkläderna och barnmodet online är i år olika coola mönster, fina färger och funktionella modeller. Våra badkläder för barn, baby och nyfödd är av hög kvalité och av hållbart miljövänligt material. Då det blir mycket lek och stoj på stranden eller vid poolen vill vi att våra badkläder till baby ska kunna tåla mycket och tuffa utmaningar. Tänk på att välja de badkläder till ditt baby som passar tillfället bäst- vi har allt från bikini, baddräkt, heldräkt, badshorts mm. Varför inte matcha upp det med någon av våra accessoarer till sommaren? På ebbe har vi barnaccessoarer som kepsar, solhattar, badrockar och väskor. Snabb leverans och alltid 14 dagars returrätt!

Läs mer
Produkter
12 36 72