Hem » BARN » BADKLÄDER BARN » Badkläder
Badkläder

Badkläder med UV skydd till barn

Då det blir mycket lek och stoj på stranden eller vid poolen vill vi att våra badkläder till barn ska tåla tuffa utmaningar. Det är även viktigt att barnens badkläder har ett högt UV-skydd, för att skydda mot solens skadliga strålar. Nedan hittar du badkläder till barn i flera olika modeller. Baddräkter till barn i olika mönster som randigt eller helmönstrat - smyckade i fina detaljer som volanger. Badshorts som funkar hel dagara hela sommaren finns i flera olika färger och mönster och blir en snabb favorit hos barnen. För att skydda barnen extra mot solens UV-strålar erbjuder vi även mer skyddande badkläder; Badtröjor, badbyxor och UV-dräkter i matchande färger och mönster med UPF50+. 

Nytt försommarsäsongen 2021 är att alla våra badkläder till barn är tillverkade i återvunnen polyester, tillverkade av återvunna PET-flaskor.
Det är viktigt för oss att erbjuda badkläder till barn av hög kvalité och av hållbart miljövänligt material. 

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72

Badkläder till barn

På ebbe hittar du baddräkter, badshorts, badtröjor, badbyxor och heldräkter. Majoriteten av våra badkläder har UPF50+, för det högtsa skyddet mot solens skadliga strålar.
Tänk på att gärna undvika solen mitt på dagen, mellan kl 11 och kl 15 på dagen är solen som starkast. Skydda barnen med solhattar och badkläder med högt UV skydd, gärna UPF50+.

Badkläder i återvunnet material

Nytt för i år är att alla våra badkläder är tillverkade i återvunnen polyester. Gamla PET-flaskor används för att tillverka våra badkläder, vilket vi är otroligt glada över. I och med att vi jobbar främst med kläder till barn, så är det väldigt viktigt för oss att våra kläder är miljömässigt hållbart tillverkade.