Hem » ACCESSOARER till barn » Badkläder till barn
Badkläder till barn

Badkläder till barn

Här hittar du våra badkläder till barn. De flesta av ebbes badkläder till barn är tillverkade i ett mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+ och finns i flera färger, mönster och modeller. Du hittar även våra populära badrockar för barn i skön frotté som passar perfekt efter badet eller som mysplagg hemma. 

 

Vill du handla badkläder till barn online?

Vi har badkläder för barn, baby och till nyfödda online på ebbe. I vår online shop hittar du våra ekologiska och hållbara badkläder för barn och bebis. Majoriteten av våra badkläder är tillverkade av mjukt UV material som har en solskyddsfaktor på UPF50+. På ebbe har vi badkläder för barn och baby i olika färger, mönster och modeller. Badkläderna för barn och baby är till både flicka och pojke men passar även unisex och är till åldrarna 0 till 12 år. Vi har baddräkter, badrockar till barn, badbyxor, heldräkt, bikini från storlek 62 - 164 cl. Är du osäker på badklädernas storlek till ditt barn så titta i vår storleksguide som du hittar kopplat till varje produkt.

Har ni öppet köp på era badkläder?

Ja, det har vi. Kom ihåg att vi alltid har 14 dagars returrätt om det mot förmodan skulle bli fel. Vi strävar alltid efter att hitta de miljömässigt smartaste materialvalen vid produktion av våra barn- och babykläder. Därmed är majoriteten av våra barn och babykläder gjorda av material som ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull, återvunnen polyester och bionic-finish eco. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 600 kr.

Vilka badkläder ska jag ha för mitt barn?
För varje säsong har vi badkläder efter badmode för barn i åldern 0-12 på vår online shop här på ebbe. Badkläderna och barnmodet online är i år olika coola mönster, fina färger och funktionella modeller. Våra badkläder för barn, baby och nyfödd är av hög kvalité och av hållbart miljövänligt material. Då det blir mycket lek och stoj på stranden eller vid poolen vill vi att våra badkläder till barn ska kunna tåla mycket lek och tuffa utmaningar. Tänk på att välja de badkläder till ditt barn som passar tillfället bäst- vi har allt från bikini, baddräkt, heldräkt, badshorts mm. Varför inte matcha upp det med någon av våra accessoarer till sommaren? På ebbe har vi accessoarer till barn som kepsar, solhattar, badrockar och väskor. Snabb leverans och alltid 14 dagars returrätt!

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72