Hem » BABY
BABY

Handla babykläder online hos oss

Vi har babykläder till flickor och pojkar från storlek 56 till 86. Här hittar du flera olika kategorier som du enkelt kan välja från när du handlar bebiskläder online såsom babybodies, babyklänningar, byxor, mjuka sweatjackor, fleeceoveraller och badkläder.

En del av våra bebiskläder finns även till större barn om du är intresserad av att syskonmatcha.

Vårt arbete kring ekologi och mer hållbara alternativa material i kollektionerna är ständigt högst upp på agendan. Att välja ekologisk bomull är en självklarhet men också att hitta fabriker som producerar på ett miljösmart sätt och som delar vår syn på hållbarhetsutmaningen som textilindustrin står inför.

Sortera på den modell eller storlek som du är ute efter. Välkommen!

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  


Vad har ebbe för babykläder online?

På ebbe erbjuder vi babykläder online med bra passform och funktionalitet från storlek 56 upp till 86 cl. Våra grundprinciper går ut på att producera hållbara miljövänliga barn- och babykläder online med stor komfort och designmässig höjd. Vi har bebiskläder som går att använda var för sig eller som går att matcha till fina och sköna outfits.
ebbes kollektioner är en variation mellan klassiska och mer modeinriktade plagg med stort fokus på miljömässig hållbarhet. Därför är all bomull som används i vår tillverkning idag ekologisk och polyestern återvunnen.
Genom att sortera på den barnstorlek och de plagg du är ute efter kan du hitta olika fina bebiskläder till den lilla. Vi på ebbe uppdaterar ständigt vår onlineshop med nya babykläder och kollektioner som är designade med mycket kärlek och omsorg i Malmö.


Vilka material använder vi till våra bebiskläder?

Det är viktigt att bebisens kläder inte sitter för hårt utan att barnet kan röra sig fritt och på så sätt hålla värmen enklare. Vi erbjuder bebiskläder som har en skön passform och är gjorda av material som är oömma och miljövänliga.
När vi tillverkar bebiskläder är det viktigt för oss att de sitter bekvämt på barnet och att de är tillverkade i material som sitter skönt på babyns hud. Material som vi använder oss av är bland annat ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull och återvunnen polyester.

Vi skapar personliga presentkort när du handlar bebiskläder

Har du svårt att bestämma dig för vad du vill köpa? Eller vill du skicka en present till en nyfödd liten vän? Passa på att köpa ett presentkort på valfritt belopp - maila oss på info@ebbekids.se så skapar vi ett fint och personligt presentkort till dig.


Vad är hållbarhet för oss?

Genom att handla dina miljömässigt hållbara babykläder hos oss stödjer du inte bara ett svenskbaserat varumärke utan slår även ett slag för en grönare framtid. Hållbarhet brukar delas upp i tre olika aspekter; ekonomisk, social och miljömässig. Det handlar om att utplåna extrem fattigdom, värna jämställdhet och bekämpa orättvisor samt bidra till att påverka klimatförändringen i positiv riktning. Vi på ebbe har som vision att bli hundra procent miljömässigt hållbara inom en snar framtid. Vi är en bra bit på väg. Vi kan inte göra allt - men vi gör det vi kan. Du som konsument är en viktig del av vår hållbarhets resa.
Hela produktionskedjan, från val av leverantörer till material och processer, genomsyras om vår strävan efter att erbjuda våra kunder ”Sustainable Casual Fashion”.

Det är roligt att handla bebiskläder

Många föräldrar håller med om att det är en av de roligaste typerna av shopping som de kommer att göra under hela sitt liv att köpa kläder till sitt barn. Babykläder finns i många former, storlekar, mönster, material och färger, vilket gör det lätt för vem som helst att hitta något som passar den man är och vilken typ av personlighet man vill förmedla till andra. Babyklädesmärken erbjuder ofta försäljning på enskilda artiklar eller paket av artiklar vid vissa tider under året så att det är lätt för alla föräldrar som letar efter babykläder av hög kvalitet att klä på sig.för mindre.

Handla babykläder en viktig grej

Babykläder är också fördelaktiga eftersom de gör det möjligt för föräldrarna att köpa babykläder i hopp om en framtid med sitt barn. De val som görs när det gäller vilken typ av babykläder som ska köpas gör det möjligt för föräldrarna att uttrycka vilken typ av kultur och samhälle de vill att deras barn ska växa upp i. Att köpa babykläder är också en av de viktigaste handlingarna för att förbereda sig inför förlossningen och ta hand om barnet, och det kan till och med hjälpa vissa människor att få tiden att gå snabbare innan de får träffa sitt nya barn. Att till exempel köpa näsdukar eller andra typer av babykläder kan hjälpa föräldrarna att känna sig mer förbundna med sitt ofödda barn och uppmuntra dem att tänka på hur fantastiskt det kommer att bli när de väl möter dem ansikte mot ansikte.

Att tänka på när du handlar bebiskläder

1. Välj bekväma och mjuka tyger för ditt barns kläder
2. Välj naturliga material som bomull, ull eller bambu
3. Undvik kläder med starka kemikalier eller färgämnen
4. Leta efter kläder som är lätta att ta hand om och som inte krymper i tvätten
5. Köp kläder som växer med ditt barn - de kan användas under flera säsonger

En utmaning att klä nyfödda

Många nyfödda barn genomgår många förändringar i början och det har en stor betydelse för deras första levnadsår, vilket innebär att de ständigt måste utmanas med olika typer av babykläder. Vissa människor gillar att klä bebisar i matchande kläder medan andra gillar att klä dem i kläder som har lite olika färger eller mönster som matchar varandra. Många föräldrar gillar också att köpa könsspecifika kläder till sitt lilla barn i stället för att köpa neutrala färger.

Välj rätt storlek på bebiskläder

Den prenatala perioden är den period då de flesta förändringarna sker i kroppen, särskilt när det gäller viktökning. Ett nyfött barns vikt fördubblas ofta under loppet av en månad eller två efter födseln, så en sak som många nyblivna föräldrar letar efter är extra stora storlekar på babykläder som de kan använda när deras barn börjar få mer fett på kroppen.