Hem » BABYKLÄDER » Allt baby
Allt baby

Allt baby

Babykläder till flickor och pojkar

Våra nyfödda och minsta ska bara ha det bästa. Hos oss på ebbe hittar du mjuka, sköna babykläder för både vardag och fest. Välj mellan babybodys, onesies, klänningar, byxor, shorts, t-shirts och sköna mjukiskläder till baby. Gillar du mönster eller enfärgat? Lugn - vi har det mesta. Och ränder bara älskar vi.

Bland våra accessoarer hittar du bland annat mössor, haklappar, filtar, badkläder och solhattar. Flera av våra styles är gjorda i ekologisk bomull. Läs mer om ekologisk bomull.

Vad har ebbe för babykläder online?
På ebbe erbjuder vi babykläder online med bra passform och funktionalitet från storlek 56 upp till 86 cl. Våra grundprinciper går ut på att producera hållbara miljövänliga barnkläder online med stor komfort och designmässig höjd. Vi har babykläder som går att använda var för sig eller som går att matcha till fina och sköna outfits. ebbes kollektioner är en variation mellan klassiska och mer modeinriktade plagg med stort fokus på miljömässig hållbarhet. Genom att sortera via barnstorlek och plagg du är ute efter kan du hitta olika fina babykläder till din lilla. Vi på ebbe uppdaterar ständigt vår onlineshop med nya babykläder och kollektioner som är designade med mycket kärlek och omsorg i vårt showroom i Malmö.

Vilka material använder vi till våra babykläder?
Bebiskläderna är gjorda av material som är oömma och miljövänliga. Material som vi använder oss av är bland annat ekologisk bomull, bambu, mulesingfri ull och återvunnen polyester. Har du svårt att bestämma dig för vad du vill köpa? Eller vill du skicka en present till en nyfödd liten vän? Passa på att köpa ett presentkort på valfritt belopp och ett års giltighetstid - köp presenkort här.

Vad är hållbarhet för oss?
Genom att handla dina miljömässigt hållbara babykläder hos oss stödjer du inte bara ett svenskbaserat varumärke utan slår även ett slag för en grönare framtid. Hållbarhet brukar delas upp i tre olika aspekter; ekonomisk, social och miljömässig. Det handlar om att utplåna extrem fattigdom, värna jämställdhet och bekämpa orättvisor samt bidra till att påverka klimatförändringen i positiv riktning. Vi på ebbe har som vision att bli hundra procent miljömässigt hållbara inom en snar framtid. Vi är en bra bit på väg. Vi kan inte göra allt - men vi gör det vi kan. Du som konsument är en viktig del av vår hållbarhets resa. Hela produktionskedjan, från val av leverantörer till material och processer, genomsyras om vår strävan efter att erbjuda våra kunder ”Sustainable Casual Fashion”.

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72