Hem » BARN » ACCESSOARER BARN
ACCESSOARER BARN

Accessoarer till barn

Accessoarer kan vi aldrig få för mycket av. Fullända en outfit med en läcker mössa eller med vår klassiska jeansbag perfekt för en weekend tripp. Vår klassiska sotarmössa till både barn och vuxen går att styla precis så som du vill ha den och finns i flera härliga färger - alltid i ekologisk bomull.

Våra solhattar till de minsta är både söta och praktiska då de skyddar mot den starka solen. 

Bästa presenten till en nyfödd liten ny vän är någon av våra mjuka babyfiltar - de finns flera olika mönster och färger. 

Och sist men inte minst - här hittar du strumporna - ett måste för både stora och små. Våra strumpor är tillverkad av en GOTS-certifierad bomullsblandning med återvunnen polyester och elastan för lång hållbarhet och hög kvalité.

Läs mer
Filter Laddar...
Storlekar:  

Vilka barnaccessoarer har vi?

Vi på ebbe tar hänsyn till alla olika säsonger och har därmed utvecklat våra barn-& babykläder därefter. Vi har inte bara ekologiskt hållbara barn- och babykläder utan även accessoarer till barn. Här hittar du accessoarerna som skyddar ditt barn från solens UV strålar via kepsar och solhattar till att värma barnen från den bitande kylan under de kalla vintermånaderna via härliga och värmande mössor. Accessoarerna till barn är olika modeller av mössor, solhattar, barnkepsar, barnskor, filtar och väskor.