Hem » BARN » ACCESSOARER BARN
ACCESSOARER BARN

Accessoarer till barn

För rätt look behövs oftast en accessoar eller två. En accessoar kan vara både snygg och praktiskt och vi erbjuder såklart båda delarna. Bland våra barnaccessoarer kan du köpa sköna mössor tillverkade i 100% bomull som är 100% kli-fria och skyddande solhattar till de varma sommardagarna. Nedan hittar du alla kategorier av barnaccessoarer. Du hittar våra populära mössor, i stickat eller tyg, solhattar och kepsar för soliga dagar, hårband, mysiga babyfiltar, vår klassiska jeansbag och ebbe-sneakers.

Vilka barnaccessoarer har vi?

Vi på ebbe tar hänsyn till alla olika säsonger och har därmed utvecklat våra barn-& babykläder därefter. Vi har inte bara ekologiskt hållbara barn- och babykläder utan även accessoarer till barn. Här hittar du accessoarerna som skyddar ditt barn från solens UV strålar via kepsar och solhattar till att värma barnen från den bitande kylan under de kalla vintermånaderna via härliga och värmande mössor. Accessoarerna till barn är olika modeller av mössor, solhattar, barnkepsar, barnskor, filtar och väskor.

Genom att trycka på de olika barnstorlekarna filtrerar du sökningen så de blir lättare för dig att hitta rätt plagg i rätt storlek. Happy shopping!

Läs mer
Produkter
12 36 72
Totalt 61 poster
Sida 1 av 2
1 2