Hem » ACCESSOARER till barn
ACCESSOARER till barn

ACCESSOARER till barn

Accessoarer till barn- & baby
Här hittar du alla kategorier av barnaccessoarer för både baby och barn. Du hittar barnens sommarfavoriter bland våra badkläder och badrockar - ett måste för en skön dag på stranden. Du hittar även olika modeller av mössor, i stickat eller tyg, men även solhattarna för de där soliga dagarna.

Vilka barnaccessoarer har vi?
Vi på ebbe tar hänsyn till alla olika säsonger och har därmed utvecklat våra barn-& babykläder därefter. Vi har inte bara ekologiskt hållbara barn- och babykläder utan även accessoarer till barn. Här hittar du accessoarerna som skyddar ditt barn från solens UV strålar via kepsar och solhattar till att värma barnen från den bitande kylan under de kalla vintermånaderna via härliga och värmande mössor. Accessoarerna till barn och baby är olika modeller av badrockar, mössor, UV badkläder, solhattar, barnkepsar, barnskor, filtar och väskor.

Har barnaccessoarerna någon funktionalitet?
Våra accessoarer är inte bara sköna mot kroppen – de är också miljövänliga och gjorda av ekologiskt hållbara material. Våra UV badkläder har solskyddsfaktor 50 UPF+ som skyddar barnet under de varma sommardagarna när solen är som starkast. Matcha med en skyddande solhatt och en läcker badrock för den perfekta dagen på stranden.

ebbes accessoarer är funktionellt anpassade så att man lätt kan ta av och på barnkläderna, samt är oömma för lek och stoj. Exempelvis har badrockarna för barn en luva och en dragkedja fram, solhattarna har lätta snörningar eller är längre i nacken för skydd mot sol och barnkepsarna har mjuk resår runt nacken för skönare användning.

Genom att trycka på de olika barnstorlekarna filtrerar du sökningen så de blir lättare för dig att hitta rätt plagg i rätt storlek. Happy shopping!

Läs mer
Produkter Laddar...
Storlekar:  
12 36 72