Ångerrätt & byte

Du har full retur och bytesrätt i 30 dagar från den dag du mottagit dina varor. Skicka tillbaka den oanvända varan i originalförpackningen tillsammans med retursedeln som ligger i försändelsen. Kostnaden för returer är 59 kr inom Sverige om du använder dig av vår frankerade retursedel.  Denna summa blir du debiterat i samband med återbetalningen av det returnerade plagget/plaggen via Klarna.

Vill du själv bekosta returen och inte använda vår förfrankerade returlapp så går det utmärkt.

Vid byte av storlek

Vill du byta till annan storlek etc betalar vi fraktkostnaden för den vara vi skickar åter till dig. Notera att det kostar 59 kronor att använda vår förfrankerade returlapp även vid byte av vara.

Så fort vi fått en vara i retur från dig så skickar vi ny önskad vara (tex annan storlek) alternativt så krediterar vi dig dina pengar beroende på vad du önskar.

Vid retur

Returnerar du en vara/varor så bifoga gärna retursedeln som får med i ditt paket, eller som du hittar här. Har du inte möjlighet att skriva ut retursedeln kan du bara bifoga en lapp med motsvarande information.

Returer skickas till...

OneTwoTen AB
www.ebbekids.se
Box 210 11
200 21 MALMÖ

Reklamationer:
Vi gör vårt yttersta för att de varor du beställt från oss är felfria. Skulle du ändå få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundtjänst så fort som möjligt, dock senast inom 30 dagar.

Du når oss på tfn: 040-15 79 79 eller info@ebbekids.se Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Läs mer om Konsumentköplagen på Konsumentverkets hemsida.